koalab Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 Dzień dobry wszystkim, chciałbym określić pola wymagane przez Klienta przy procesie składania zamówienia jak poniżej, czy byłby ktoś tak uprzejmy i mi podpowiedział? Być może jest to proste, dopiero zaczynam działać na preście a po kilku dniach poszukiwania ręce mi opadły... Rejestracja: Name ( "Imię" ) Surname ( "Nazwisko" ) E-mail ( "Email" ) Password ( "Hasło") Akceptacja regulaminów: "Otrzymuj oferty od naszych partnerów" - chciałbym to usunąć "Akceptuję ogólne warunki użytkowania i politykę prywatności...." - chciałbym aby to było opcjonalne "Zapisz się do newslettera... " -chciałbym aby to było opcjonalne "Wiadomość o przetwarzaniu danych osobowych...." - chciałbym aby to było wymagane Składanie zamówienia Name ( "Imię") Surname ( "Nazwisko"), Address 1 ( "Adres 2" ). Address 1 ( "Adres 2" ) - optional Zip code ( "kod pocztowy" ) City ( "Miasto" ) Phone number ( "Numer telefonu" ), Order comments ( "Uwagi do zamówienia") Gdy Klient zanznaczy "Chcę otrzymać fakturę VAT" chciałbym aby były dostępne pola: Company Name ( "Nazwa firmy") VAT ID (" Numer NIP") Name ( "Imię") Surname ( "Nazwisko"), Address 1 ( "Adres 2" ). Address 1 ( "Adres 2" ) - optional Zip code ( "kod pocztowy" ) City ( "Miasto" ) Phone number ( "Numer telefonu" ), Order comments ( "Uwagi do zamówienia") Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemex Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 Zainteresuj się darmowym modułem zakupy na 1 stronie https://www.knowband.com/pl/prestashop-free-one-page-checkout w opcjach ma ustawienie jakie pola mają być wyświetlane instrukcja https://www.knowband.com/blog/pl/instrukcja-obslugi/prestashop-jedna-strona-checkout-addon-instrukcja-obsługi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts