SukruKURTER Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Merhabalar Sitede sepete ürün ekleyip sonrasında ödeme sayfasına geçiyorum orda isim soyisim email şifre ve sözleşmeleri kabul ediyorum sonrasında devam dedikten sonra site hataya düşüyor ek'te ekledigim hatayı alıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 On 11/29/2021 at 4:51 PM, SukruKURTER said: Merhabalar Sitede sepete ürün ekleyip sonrasında ödeme sayfasına geçiyorum orda isim soyisim email şifre ve sözleşmeleri kabul ediyorum sonrasında devam dedikten sonra site hataya düşüyor ek'te ekledigim hatayı alıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim Selamlar, blockwishlist.php' de tanımlı olmayan bir method çağrılmış bundan dolayı hata alıyorsunuz. Modüller sayfasından blockwishlist modülünü devre dışı bırakarak ya da kullandığınız tema varsayılan tema değilse, P.S'nin kendi temasına alarak deneyebilir misiniz lütfen? Kolaylıklar, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts