xxwek Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Witam Chciałbym aby na karcie produktu pokazywało mi stan: nowy / używany / regenerowany. https://cz.wrcparts.pl/mechanismy-steracu/5230-mechanismus-prednich-steracu-6300005-5903641716147.html Przy dodawaniu produktu mogę to ustawić, ale niestety nigdzie się to nie wyświetla. Chciałbym, aby pojawiało się to gdzieś przy tych informacjach: Výrobce: Číslo dílu: EAN: Z góry dziękuje za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 squni Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Karta produktu -> opcje : Widok na karcie produktu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 squni Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Żeby mieć do wyboru atrybut (nowy, używany, regenerowany) trzeba wykonać kilka kroków: 1. W panelu administatora -> katalog -> Atrybuty&cechy: a) stworzyć atrybut 'stan' b) w atrybucie 'stan' dodać wartości nowy, używany, regenerowany 2. Katalog -> produkty -> wybieramy produkt a) zaznaczamy opcję 'Produkt z kombinacjami' b) W zakładce 'Kombinacje' wybieramy odpowiedni atrybut i klikamy 'Generate' c) Po utworzeniu wszystkich kombinacji można ustawić resztę wartości dla danej kombinacji Widok na karcie produktu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xxwek Posted November 25, 2021 Author Share Posted November 25, 2021 Dzięki, że poświęciłeś czas ale nie zrozumieliśmy się... Ja nie chce żeby kupujący miał możliwość wyboru tylko żeby się wyświetlało na karcie produktu to jak zaznacze przy tworzeniu / edycji produktu. Tworze nowy produkt i mam do wyboru Nowy / Używany / Regenerowany, ale pozniej na sklepie nigdzie się to nie wyświetla. W czystej Preście chyba powinno to być, ale tutaj ktoś modyfikował ten szablon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xxwek Posted November 29, 2021 Author Share Posted November 29, 2021 Rozwala mi ta metoda stronę. Bez tworzenia nowych atrybutów tworze produkt i przy tworzeniu produktu mam do wyboru tak jak w załączniku. Chce tylko dodać kod w product.tpl żeby to było widoczne na stronie produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xxwek Posted November 29, 2021 Author Share Posted November 29, 2021 Poradziłem sobie. Temat można zamknąć. Miałem dopisane w global.css że ma nie wyświetlać stanu produktu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
xxwek
Witam
Chciałbym aby na karcie produktu pokazywało mi stan: nowy / używany / regenerowany.
https://cz.wrcparts.pl/mechanismy-steracu/5230-mechanismus-prednich-steracu-6300005-5903641716147.html
Przy dodawaniu produktu mogę to ustawić, ale niestety nigdzie się to nie wyświetla. Chciałbym, aby pojawiało się to gdzieś przy tych informacjach:
Výrobce:
Číslo dílu:
EAN:
Z góry dziękuje za pomoc.
5 answers to this question
Recommended Posts