peenzano Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Cześć, Próbuje zbudować Linki górnego menu z kategoriami, ale nie mogę uzyskać efektu, który chce. Aktualnie, po najechaniu np. na Farby, wyświetlają mi się wszystkie poziomy/podkategorie. Chciałbym aby wyświetlały się tylko podkategorie jeden poziom niżej, nie wszystkie poziomy. Co ciekawe, tak się dzieje np. w menu po lewej stronie: Dla innej kategorii, również wyświetla się tak jak bym chciał: Gdzie szukać problemu/rozwiązania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Jak masz ustawione w panelu kategorii? Pokaż zrzut ekranu. Sprawdź też ustawienia menu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 peenzano Posted November 9, 2021 Author Share Posted November 9, 2021 Chodzi o te ustawienia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 peenzano Posted November 10, 2021 Author Share Posted November 10, 2021 Cześć, coś widać nie tak w tych ustawieniach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
peenzano
Cześć,
Próbuje zbudować Linki górnego menu z kategoriami, ale nie mogę uzyskać efektu, który chce.
Aktualnie, po najechaniu np. na Farby, wyświetlają mi się wszystkie poziomy/podkategorie.
Chciałbym aby wyświetlały się tylko podkategorie jeden poziom niżej, nie wszystkie poziomy.
Co ciekawe, tak się dzieje np. w menu po lewej stronie:
Dla innej kategorii, również wyświetla się tak jak bym chciał:
Gdzie szukać problemu/rozwiązania?
3 answers to this question
Recommended Posts