Centaur_ Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Θέλω να ρωτήσω την Ελληνική κοινότητα εάν γνωρίζει κάποιος να μου απάντησει στο (πως ορίζονται τα χαρακτηριστικά του προιόντος ώς ιστορικό αρχείου). Δηλαδή όταν τοποθετούνται τα χαρακτηριστικά στο προιόν (back-office) >>> σε front-office προεπισκόπηση μόλις ο χρήστης διαλέξει ένα χαρακτηριστικό (πχ. χρώμα) να του εμφανίζονται όλα τα προιόντα με το ίδιο χρώμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 ενοείς τα φίλτρα αναζήτησης με βάση το χρώμα ή άλλα χαρακτηριστικά? Ή όταν μπαίνεις σε ένα προϊόν να σου εμφανίζει προϊόντα με το ίδιο χρώμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Centaur_ Posted October 25, 2021 Author Share Posted October 25, 2021 Καλησπέρα σας. Ευχαριστώ για την απάντηση. Σας παραθέτω συνημμένη εικόνα με επεξήγηση ώστε η κατανόηση της ερώτησης μου ενδεχομένως να είναι πιο αποτελσματική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Καλησπέρα σας, Εχουν γίνει προσπάθειες σε 1.6 αλλά δεν θυμάμαι να υπάρχει κάτι για 1.7. για prestashop 1.6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Centaur_ Posted October 25, 2021 Author Share Posted October 25, 2021 Καλησπέρα σας. Δυστυχώς το περιβάλλον χρήσης στη δική μου περίπτωση τρέχει σε έκδοση 1.7 Ευχαριστώ για την υποστήριξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts