Jirka b Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Dobrý den, chtěl bych požádat o pomoc. Po aktualizaci se mi objevilo šílené menu podkategorie, které jsem před aktualizaci neměl. Zkoušel jsem to vypnout všude možně, ale bohužel jsem na nepřišel. Dále se mi objevily bugy v šabloně, kde to bude chtít asi upravit někde v kódu, což nemám šanci zjistit. Předem děkuji za ochotu. Jirka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps8modules Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Tohle vypadá na warehouse téma. Mám pravdu? Každé téma třetích stran používá vlastní bloky, javascripty, kontrolery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka b Posted October 19, 2021 Author Share Posted October 19, 2021 To nevím, tento termín neznám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka b Posted October 19, 2021 Author Share Posted October 19, 2021 Už mi došlo, jak si to myslel :-). Téma je standardní od Prestashopu " Clasic", které se nainstalovalo s Prestashopem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps8modules Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Po aktualizaci je nutné vymazat cache. V administraci > nastavení > výkon > vymazat cache. Dále v nastavení musí být zvoleno prekompilování šablony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka b Posted October 19, 2021 Author Share Posted October 19, 2021 Provedeno, ale bohužel beze změn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka b Posted October 19, 2021 Author Share Posted October 19, 2021 Vyřešilo by to třeba znovu načtení databáze ze zálohy, co jsem si udělal před aktualizací ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps8modules Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Ne, záloha databáze nemá nic společného se šablonou. Takto se to nedá řešit. Pro programátora pár minut. Vysvětlování na slepo a rady do neznáma jsou bez šance. Uvědom si, že pouze ty vidíš co se děje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps8modules Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 (edited) Nabídku na vyřešení jsem ti poslal do soukromé zprávy už ráno, včetně kontaktů. Edited October 19, 2021 by WebSoft (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fosilia Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 To sa vypina Display out-of-stock label on product listing pages dat na nie Parametre obchodu/produkty v menu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka b Posted November 6, 2021 Author Share Posted November 6, 2021 to fosilia: Díky moc za pomoc, omlouvám se, ale zapomněl jsem tu sdělit, že je to vyřešeno. Pomohl mi s tím WebSoft, za což mu ještě jednou tímto děkuji. Je super, když se najde někdo, kdo je ochotný pomoci neznalým amatérům, ke kterým určitě patřím.😉👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts