Walker-Ufo Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Witam wszystkich. Jestem tu nowy zatem jeżeli popełnię jakiś błąd to proszę o wyrozumiałość. Mam problem z dodawaniem produktów a mianowicie polega on na tym, że każdy nowo dodany produkt pojawia się jako Duplicate Urls. Foto w załączniku Czy ktoś z was miał taki problem ewentualnie wie jak to naprawić ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Masz w sklepie jakiś dodatkowy moduł który upraszcza linki produktów i to przez to masz te błędy, rozwiązanie to nadawanie unikatowych przyjaznych linków do produktów lub wywalenie tego modułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Walker-Ufo Posted October 15, 2021 Author Share Posted October 15, 2021 (edited) Mam moduł pretty URL ale on jest od początku sklepu a takie rzeczy zaczęły się dziać na początku roku. Chyba że jakieś aktualizacje popsuły schemat. endriu107 produkty które zostały dodane w ubiegłym roku maja nazwę i url. Edited October 15, 2021 by Walker-Ufo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Moduł na pewno nadpisuje klasy więc jest szansa że inny moduł również coś nadpisuje i one ze sobą kolidują. Sugeruje kontakt z autorem modułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Walker-Ufo Posted October 16, 2021 Author Share Posted October 16, 2021 Ok piszę do nich. Dzięki za podpowiedź Do końca nie jestem pewien czy to ten moduł robi takie rzeczy bo po jego wyłączeniu i dodania nowego produktu sytuacja się nie zmienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Walker-Ufo Posted November 25, 2021 Author Share Posted November 25, 2021 Pisanie do wsparcia to jak grochem o ścianę Nic konkretnego nie odpowiedzieli a problem cały czas jest Gdyby ktoś coś to będę wdzięczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Walker-Ufo
Witam wszystkich. Jestem tu nowy zatem jeżeli popełnię jakiś błąd to proszę o wyrozumiałość.
Mam problem z dodawaniem produktów a mianowicie polega on na tym, że każdy nowo dodany produkt pojawia się jako Duplicate Urls. Foto w załączniku
Czy ktoś z was miał taki problem ewentualnie wie jak to naprawić ??
5 answers to this question
Recommended Posts