OlechBartlomiej Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Witam, czy ktoś z was łączył Yandex metrica z prestashop (1.7). Muszę wkleić kod (<script>), jednak nie wiem do końca do jakiego pliku i w jakim miejscu mogę go umieścić. Próbowałem w: themes / _szablon_ / templates / _partials / head.tpl, jednak bezskutecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 OlechBartlomiej Posted October 15, 2021 Author Share Posted October 15, 2021 Problem rozwiązany, zapomniałem dodać {literal}. Gdyby ktoś w przyszłości potrzebował rozwiązania połączenia: Kod umieściłem w pliku: themes / _szablon_ / templates / _partials / head.tpl Należy pamiętać by kod (kod pobrany z Yandex metrica do połączenia strony) umieścić w: {literal} nasz_kod_ {/literal} wewnątrz {block name='hook_extra'} Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Próbowałeś i jaki efekt? Kod był widoczny w źródle strony czy nie był? Jak ma wyglądać implementacja według specyfikacji, w sensie gdzie zaleca się dodać kod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
OlechBartlomiej
Witam, czy ktoś z was łączył Yandex metrica z prestashop (1.7).
Muszę wkleić kod (<script>), jednak nie wiem do końca do jakiego pliku i w jakim miejscu mogę go umieścić.
Próbowałem w: themes / _szablon_ / templates / _partials / head.tpl, jednak bezskutecznie.
2 answers to this question
Recommended Posts