jval Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 (edited) Zdravím, vytvořil jsem si modul, který zobrazuje seznam produktů. Potřebuji na název produktu navěsit odkaz k editaci. Do šablony posílám tyto parametry. $this->context->smarty->assign( array( 'search_values' => $_POST['search'], 'products' => $products, 'token' => Tools::getAdminTokenLite('AdminProducts') ) ); Jenže token, který mi to generuje není platný. V šabloně link pak zobrazuji takto: <a target="_blank" href="/administrator/index.php/sell/catalog/products/{$product.id_product}?_token={$token}#tab-step1">{$product.name}</a> Hledal jsem všude možně po netu a všude nacházel, že token by se měl generovat právě takto. Napadá vás kde by mohla být chyba? Děkuji za každou radu. Edited September 30, 2021 by jval (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementChaosu Posted January 25, 2024 Share Posted January 25, 2024 Ahoj, jo napadá, špatný název controlleru nebo třídy, hlavně velká/malá písmena, párkrát jsem s tim měl stejný problém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts