RaFi1 Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 Chciałbym zlecić modyfikację polegającą na zmianie pozycji wyświetlania miniatur na karcie produktu. Mam niestandardowy szablon i w nim miniatury ustawiają się w pionie obok zdjęcia głównego po jego lewej stronie, a ja chciałbym aby było tak jak w klasycznym szablonie, czyli poziomo pod zdjęciem głównym. Niestety okres wsparcia dewelopera dla mojego szablonu już się skończył, a sam twórca napisał, że niestety nie bardzo ma czas aby się tym zająć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Podaj link do strony w prywatnej wiadomości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaFi1 Posted September 30, 2021 Author Share Posted September 30, 2021 Czy jest tu jakiś spec, który podjąłby się tego? Nie ukrywam, że zależy mi na czasie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Podaj publicznie link do sklepu lub chociaż nazwę szablonu zwiększysz liczbę ewentualnych ofert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts