Paulina35 Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Cześć, jak w temacie próbuję podłączyć konto Google Analytics 4 do PrestaShop 1.6.1.18, problem pojawił się w momencie w którym moduł Google Analytics w PS prosi o identyfikator śledzenia. Z tego co się zorientowałam Google Analytics 4 nie posiada już takiego identyfikatora. Czy wie ktoś co powinnam wpisać w tym polu? Próbowałam "Identyfikator strumienia danych z sieci" oraz "Identyfikator pomiaru", ale jakoś nic nie działało. Czy komuś udało się to zrobić i mógłby udzielić mi rady? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 8 hours ago, Paulina35 said: Cześć, jak w temacie próbuję podłączyć konto Google Analytics 4 do PrestaShop 1.6.1.18, problem pojawił się w momencie w którym moduł Google Analytics w PS prosi o identyfikator śledzenia. Z tego co się zorientowałam Google Analytics 4 nie posiada już takiego identyfikatora. Czy wie ktoś co powinnam wpisać w tym polu? Próbowałam "Identyfikator strumienia danych z sieci" oraz "Identyfikator pomiaru", ale jakoś nic nie działało. Czy komuś udało się to zrobić i mógłby udzielić mi rady? Pozdrawiam Poszukaj czegoś podobnego do UA-1234567 ( nazwa etc ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts