Jump to content

Edit History

American Motors

American Motors

No ok rozumiem...czyli przy imporcie, atrybut to będzie np rozmiar, wartosc to będzie L, S , XL. Ale pojawia mi się jedno pytanie, według jakich kryteriów będzie odbywał się import? presta scali produkty o tej samej nazwie?

Próbowałem teraz wrzucić csv z nazwą kask, z różnymi indeksami, atrybutami itd....słabo:(

ok udało się, edytowałem plik przykładowy presta, nie wiem czy to w ogóle ma sensu. Chyba trochę mija się to z celem, strasznie dużo pracy, nie ma kompletnie opcji aby mój program do prowadzenia firmy wygenerował z automatu taki plik csv:/

American Motors

American Motors

No ok rozumiem...czyli przy imporcie, atrybut to będzie np rozmiar, wartosc to będzie L, S , XL. Ale pojawia mi się jedno pytanie, według jakich kryteriów będzie odbywał się import? presta scali produkty o tej samej nazwie?

Próbowałem teraz wrzucić csv z nazwą kask, z różnymi indeksami, atrybutami itd....słabo:(

American Motors

American Motors

No ok rozumiem...czyli przy imporcie, atrybut to będzie np rozmiar, wartosc L, S , XL. Ale pojawia mi się jedno pytanie, według jakich kryteriów będzie odbywał się import? presta scali produkty o tej samej nazwie?

• Create New...