Witajcie!
Poniżej widok obecnego konta klienta
Chciałbym teraz uzyskać widok, który będzie podzielony na zasadzie
<style> /* domyślnie */ body { background: white; color: black; } h2 { font-size: 18px; line-height: 16px; } #kontener { margin-top: 200px; padding: 100px; } /* dot. widoku twoje konto */ #twoje_konto { display: flex; flex-flow: row wrap; border: 1px solid grey; list-style: none; width: 100% } .lista { padding: 10px 15px 10px; } .podzial { border-right: 1px solid grey; } .lista, .podzial ul { list-style: none; margin: 0; padding: 10px; line-height: 20px; } .lista li:hover { color:rgb(0, 104, 165); } .aktywny { color:rgb(0, 86, 136); font-weight: 600; } </style> <body> <div id="kontener"> <div id="twoje_konto"> <div class="lista podzial"> <h2>Dzień dobry, Patryku</h2> <ul> <li class="aktywny">Informacje konta</li> <li>Adresy do faktur i wysyłek</li> <li>Historia i szczegóły zamówień</li> <li>Moje rozrachunki</li> <li>Pokwitowania, korekty płatności</li> <li>Kupony, kody rabatowe</li> <li>Lista zakupów (ulubione)</li> <li>Moje opinie</li> <li>Moje powiadomienia</li> <li>Moje negocjacje i ceny</li> </ul> </div> <div class="lista"> <h2>Informacje konta:</h2> <p>Tekst wyświetla się po wyborze elementu z listy, zgodnie z jego przeznaczeniem</p> </div> </div> </body> <!-- by KamikStudio -->
Czyli elementy listy z lewej a z prawej zawartość po jego kliknięciu zgodnie z przeznaczeniem.
I teraz pytanie jak osiągnąć taki efekt, ile plików za to odpowiada bo na pewno nie edytuje tu jednego tpl'a.