Chciałbym teraz uzyskać widok, który będzie podzielony na zasadzie
<style>/* domyślnie */
body {background: white;color: black;}
h2 {font-size:18px;line-height:16px;}#kontener {margin-top:200px;padding:100px;}/* dot. widoku twoje konto */#twoje_konto {display: flex;flex-flow: row wrap;border:1px solid grey;list-style: none;width:100%}.lista {padding:10px15px10px;}.podzial {border-right:1px solid grey;}.lista,.podzial ul {list-style: none;margin:0;padding:10px;line-height:20px;}.lista li:hover {color:rgb(0,104,165);}.aktywny {color:rgb(0,86,136);font-weight:600;}</style><body><divid="kontener"><divid="twoje_konto"><divclass="lista podzial"><h2>Dzień dobry, Patryku</h2><ul><liclass="aktywny">Informacje konta</li><li>Adresy do faktur i wysyłek</li><li>Historia i szczegóły zamówień</li><li>Moje rozrachunki</li><li>Pokwitowania, korekty płatności</li><li>Kupony, kody rabatowe</li><li>Lista zakupów (ulubione)</li><li>Moje opinie</li><li>Moje powiadomienia</li><li>Moje negocjacje i ceny</li></ul></div><divclass="lista"><h2>Informacje konta:</h2><p>Tekst wyświetla się po wyborze elementu z listy, zgodnie z jego przeznaczeniem</p></div></div></body><!-- by KamikStudio -->
Czyli elementy listy z lewej a z prawej zawartość po jego kliknięciu zgodnie z przeznaczeniem.
I teraz pytanie jak osiągnąć taki efekt, ile plików za to odpowiada bo na pewno nie edytuje tu jednego tpl'a.
Question
KamikStudio
Witajcie!
Poniżej widok obecnego konta klienta
Chciałbym teraz uzyskać widok, który będzie podzielony na zasadzie
Czyli elementy listy z lewej a z prawej zawartość po jego kliknięciu zgodnie z przeznaczeniem.
I teraz pytanie jak osiągnąć taki efekt, ile plików za to odpowiada bo na pewno nie edytuje tu jednego tpl'a.
edycja html (see edit history)
0 answers to this question
Recommended Posts