Meg1979 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Cześć, Potrzebuje modułu aby móc skonfigurować sklep na Fb - Presta 1.767. Część produktów dodawaliśmy ręcznie, ale jest to dość pracochłonne Czy znajdę jakiś bezpłatny moduł który mi w tym pomoże ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 (edited) 1 hour ago, Meg1979 said: Cześć, Potrzebuje modułu aby móc skonfigurować sklep na Fb - Presta 1.767. Część produktów dodawaliśmy ręcznie, ale jest to dość pracochłonne Czy znajdę jakiś bezpłatny moduł który mi w tym pomoże ? U klienta używamy moduł od X13, płatnego niestety. Ale ogólnie pliki pod FB / Google Merchant Center pasują do siebie. Ale Z tego co szukałem, nie znalazłem darmowego. A Fb jest wybredny, jeśli chodzi o plik produktowy. Edited September 15, 2021 by ComGrafPL (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 W standardzie masz moduł PS Facebook który to robi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Meg1979
Cześć,
Potrzebuje modułu aby móc skonfigurować sklep na Fb - Presta 1.767.
Część produktów dodawaliśmy ręcznie, ale jest to dość pracochłonne
Czy znajdę jakiś bezpłatny moduł który mi w tym pomoże ?
2 answers to this question
Recommended Posts