jasmino Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Istnieje taki moduł dzięki któremu w konfiguracji konkretnego produktu można dodać link/przycisk np. do innego produktu/strony, który będzie wyświetlał się np. pod koszykiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Ostatnio podobny temat był w angielskiej sekcji forum i tam doradziłem jak to można rozwiązać bez modułu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasmino Posted September 15, 2021 Author Share Posted September 15, 2021 Dzięki. Niestety w moim przypadku konkretnie chodzi o dodanie na karcie produktu A linku do produktu B, a na stronie produktu B link do C itp. Coś jak powiązane produkty pojedyncze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Rozwiązanie które podałem to umożliwia, w zasadzie można dodawać dowolne linki jedyny minus to umiejscowienie i to że trzeba ręcznie wszystko wprowadzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_jaworski Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 On 9/15/2021 at 5:58 PM, jasmino said: Dzięki. Niestety w moim przypadku konkretnie chodzi o dodanie na karcie produktu A linku do produktu B, a na stronie produktu B link do C itp. Coś jak powiązane produkty pojedyncze. Jeżeli chodzi o linkowanie produktów to to jest standardowa funkcjonalność produktów powiązanych (Related product) -> https://doc.prestashop.com/display/PS17/Managing+Products Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasmino Posted September 20, 2021 Author Share Posted September 20, 2021 Zgadza się i w zasadzie spełniłoby moje oczekiwania. Z tym, że potrzebuję duplikatu tej funkcjonalności. Da się zduplikować moduł i zarządzać powiązanymi produktami osobno (w oryginale i powielonym)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 Jest jakiś schemat powiazań tych produktów? W sensie czy np. chcesz utworzyć jakąś grupę produktów która będzie wzajemnie powiązana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasmino Posted September 20, 2021 Author Share Posted September 20, 2021 nie, wystarczy mi wskazanie powiązanego produktu. To jest dokładnie to samo co domyślna funkcjonalność presty, ale działająca niezależnie od niej, żeby jej nie tracić. ps. Prestashop Podobne Produkty PRO od mypresta ma chyba to czego szukam 3. Want to display custom selected products only? Ale jeszcze nie sprawdzałem. Z drugiej strony kupować cały browar, żeby się piwa napić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 Jak chcesz mieć coś na już to chyba lepiej kupić gotowca niż samemu "ważyć piwo". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 1 hour ago, jasmino said: nie, wystarczy mi wskazanie powiązanego produktu. To jest dokładnie to samo co domyślna funkcjonalność presty, ale działająca niezależnie od niej, żeby jej nie tracić. ps. Prestashop Podobne Produkty PRO od mypresta ma chyba to czego szukam 3. Want to display custom selected products only? Ale jeszcze nie sprawdzałem. Z drugiej strony kupować cały browar, żeby się piwa napić? Jeśli masz zamiar coś tam kupować, to lepiej skontaktuj się z nimi wcześniej. Radzę poczytać na forum o mypresta. Ot mała rada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasmino Posted September 20, 2021 Author Share Posted September 20, 2021 Dzięki. I zaś problem... No nic szukam dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 9 hours ago, jasmino said: Dzięki. I zaś problem... No nic szukam dalej Może tan Ci będzie odpowiadał. Masz tam też demo BO: https://www.fmemodules.com/en/modules/68-related-products-cross-up-sells-prestashop.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts