marecekloool Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Zdravi mili kolegovia.AKtualne pouzivam PrestaShop™ 1.4.0.17Uz sa s tym param asi dva dni ako tak sa mi shop zacina podobat na to co chcem. >> http://warhunter.sk/ je to len docasne umiestnenie..problem mam s tym ze neviem ako presunut ikonku ON SALE (vypredaj) ikonku. Defaultne je umiestnena v bloku spolu s kosikom a ja sa snazim ju presunut na obrazok aleo skratka ju aspon presunut. celkom logicky som zacal tak ze som si nasiel subor "warhunter/themes/prestashop/product.tpl" a pokusil sa presunut tuto cast kodu z riadku 246 daneho suboru: {if $product->on_sale} {l s='On sale!'} {elseif $product->specificPrice AND $product->specificPrice.reduction AND $productPriceWithoutRedution > $productPrice} {l s='Reduced price!'} {/if} no nic sa nedeje, skusal som to aj uplne vybielit a nic sa na webe neprejavilo. pozeral som aj cache ale zlozka cache je prazdna a cache som ani nepouzival. viete mi niekto povedat na co som zabudol ? vopred pekne dakujem za akykolvek input Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecekloool Posted April 27, 2011 Author Share Posted April 27, 2011 ano vdaka uz som nato prisiel akurat dnes moc dakujem a pekny den prajem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 ano vdaka uz som nato prisiel akurat dnes moc dakujem a pekny den prajem tak se poděl o to co si udelal za zmenu ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecekloool Posted April 28, 2011 Author Share Posted April 28, 2011 vyprazdnil zlozku tools/smarty/compilemyslel som ze smarty si to uklada do cache zlozky ale potom som zistil ze nie stacim zmazat obsah zlozky compile po zmene kodu a zmeny sa prejavia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts