Jump to content

Edit History

mowgli

mowgli

Witam serdecznie,

Mam takie pytanie (dotyczy presta 1.6), na dole strony w szczegółach zamówieniach jest coś takiego jak źródło? Myślałem, że znajdę tam informację skąd klient trafił do sklepu przed złożeniem zamówienia. Ale po przejrzeniu kilku zamówień, mam lekki rozjazd informacji. Stąd moje pytanie. Jakie dane są tam prezentowane? Np. Mamy wielu stałych klientów zamawiających praktycznie codziennie w źródle mają widocznych kilkaset wpisów z informacją, że wejście było bezpośrednie, z czego najnowszy wpis jest np. sprzed 2 miesięcy. Dla nowych klientów to źródło raz jest, raz niema niezależnie czy dokonują rejestracji czy kupują jako gość. A może to po prostu jakiś błąd presty, czy modułu. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki.

mowgli

mowgli

Witam serdecznie,

Mam takie pytanie (dotyczy presta 1.6), na dole strony w szczegółach zamówieniach jest coś takiego jak źródło? Myślałem, że znajdę tam informację skąd klient trafił do sklepu przed złożeniem zamówienia. Ale po przejrzeniu kilku zamówień, mam lekki rozjazd informacji. Stąd moje pytanie. Jakie dane są tam prezentowane? Np. Mamy wielu stałych klientów zamawiających praktycznie codziennie w źródle mają widocznych kilkaset wpisów z informacją, że wejście było bezpośrednie, z czego najnowszy wpis jest np. sprzed 2 miesięcy. Dla nowych klientów to źródło raz jest, raz niema niezależnie czy dokonują rejestracji czy kupują jako gość. A może to po prostu jakiś błąd presty, czy modułu. Będę wdzięczny za wszelki wskazówki.

• Create New...