Jump to content
  • 0

Niestety, nie istnieją żadne dostępne metody płatności

CPTBombax

Question

Witam,

ostatnimi dniami pojedyncze osoby (na razie 2 ) zaczęły zgłaszać na naszym sklepie problem z finalizacją zamówienia. Mianowicie wyświetla im się komunikat z tytułu tematu. Zdecydowana większość finalizuje to normalnie, po wybraniu dokładnie takich samych produktów jak klient również mogę normalnie zakończyć zamówienie z wyborem płatności . Przewoźnik przed wybraniem formy zapłaty musi zostać wybrany ponieważ zablokowaliśmy możliwość przejścia do kolejnego kroku bez potwierdzenia wyboru dostawy. Proszę o jakieś wskazówki jeśli ktoś spotkał już się z takim błędem. 

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

W grupie jest domyślnej, czyli klient, takiej jak każdy kto ma konto. Na adres muszę poczekać aż nasz dział obsługi dostanie od klienta odpowiedź (kazałem zapytać o dane adresowe jakie wybrał oraz jakiego przewoźnika chciał użyć, niestety koszyki zapisują tylko ewentualnie produkty, a nie mam też pewności czy adres zapisany na koncie sprzed dość długiego czasu jest aktualny), też nad tym myślałem, ale często klienci już nie chcą odpowiadać później na maile itp. więc mam nadzieję, że w tym przypadku będzie inaczej. Zamówienia ogólnie zagraniczne też wysyłamy bez problemu tylko jednym kurierem w zasadzie.