berka.pavel Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 malinko jsem upravil modul blocktopmenu v1.3 - výsledek lze vidět na obrázku + dávám komplet úpravu ke stažení (info pro další úpravy: http://www.designchemical.com/lab/jquery-mega-drop-down-menu-plugin/examples/).mám ale jeden problém, chtěl bych, aby se mi z jednotlivých kategorií vypisoval pouze omezený počet podkategorií (z obrázku je patrné - produkty > bílé víno > pouze několik "child" odkazů od bílého vína) - viz http://www.global-wines.cz/ a jejich horizontální menu.zkoušel jsem upravovat kód v blocktopmenu.php - funkce makeMenu() a getCategory(), ale bezúspěšně. :-/MOMENTÁLNĚ VYUŽÍVÁM PRESTU v. 1.4.0.17poradil by někdo? blocktopmenu.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted April 25, 2011 Author Share Posted April 25, 2011 zjistil jsem, že to jquery nefachá tak, jak by mělo v IE7 a IE9 ... kdybyste měl někdo čas a chuť fixnout a nasdílet své snažení, budu rád. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted June 1, 2011 Author Share Posted June 1, 2011 mělo by to být ok zjistil jsem, že to jquery nefachá tak, jak by mělo v IE7 a IE9 ... kdybyste měl někdo čas a chuť fixnout a nasdílet své snažení, budu rád. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted June 4, 2011 Author Share Posted June 4, 2011 chtěl bych, aby se mi z jednotlivých kategorií vypisoval pouze omezený počet podkategorií (z obrázku je patrné - produkty > bílé víno > pouze několik "child" odkazů od bílého vína) - viz http://www.global-wines.cz/ a jejich horizontální menu. tak jsem to obešel... návod pro zobrazení pouze některých child-podkategoriív této funkci se sestavuje výpis kategorie private function getCategory($id_category, $id_lang) { ... } upravil jsem tento řádek kódu $this->_menu .= ''; ten zajišťuje, že se mi ke každému li přidá unikátní class-id a tu potom v css nastyluji .menu ul#mega-menu li.class-1 li.class-8 { display:none; } není to zrovinka košér, ale účel to splní. třebas tento postup někomu pomůže. kdybyste měli lepší, nasdílejte mi jej, budu rád 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 To menu je super, akorat narazim na jeho omezenou velikost pri velkem poctu kategorii, umi myslim jen tri urovne, ROOT > 2 > 3 .. Pak uz vse ukazuje stejne. Neslo by nejak omezit aby to ukazovalo jen ty tri urovne? Zkusil jsem oemzit foreach a fci na generovani menu, ale nepodarilo se. Mam v tuto dobu asi 140 kategorii a rad bych v tomto menu mel zakladni, kterych je jen par, ale hodne by to usnadnilo orientaci.Dekuju za rady, pripadne upravy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted June 5, 2011 Author Share Posted June 5, 2011 To menu je super, akorat narazim na jeho omezenou velikost pri velkem poctu kategorii, umi myslim jen tri urovne, ROOT > 2 > 3 .. Pak uz vse ukazuje stejne. Neslo by nejak omezit aby to ukazovalo jen ty tri urovne? Zkusil jsem oemzit foreach a fci na generovani menu, ale nepodarilo se. Mam v tuto dobu asi 140 kategorii a rad bych v tomto menu mel zakladni, kterych je jen par, ale hodne by to usnadnilo orientaci. Zdravím, jsem si toho vědom, ale zatím jsem neměl potřebu to nějak upravovat. Mohl bys mi poslat link na tvou stránku s menu, abych se podíval jak vypadá a pak bych s tím zkusil něco podniknout. Klidně i PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwooky Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 malinko jsem upravil modul blocktopmenu v1.3 - výsledek lze vidět na obrázku + dávám komplet úpravu ke stažení (info pro další úpravy: http://www.designche...lugin/examples/). mám ale jeden problém, chtěl bych, aby se mi z jednotlivých kategorií vypisoval pouze omezený počet podkategorií (z obrázku je patrné - produkty > bílé víno > pouze několik "child" odkazů od bílého vína) - viz http://www.global-wines.cz/ a jejich horizontální menu. zkoušel jsem upravovat kód v blocktopmenu.php - funkce makeMenu() a getCategory(), ale bezúspěšně. :-/ MOMENTÁLNĚ VYUŽÍVÁM PRESTU v. 1.4.0.17 poradil by někdo? Co verze pro 1.5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 it is work with 1.5.4.1 but open the too long menü. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiri123 Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 it is work with 1.5.4.1 but open the too long menü. please send me your modul because this module don't work with version 1.5.XXX Thank you so much. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted February 28, 2014 Author Share Posted February 28, 2014 modul je už hoooooodně starý... v nových verzích presty nepoužitelný. chtěl bych vytvořit nový, ale počkám na stable verzi 1.6. do starých už to nemá cenu překopávat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts