Godlike87 Posted September 9, 2021 Share Posted September 9, 2021 W jaki sposób mogę przenieść menu na samą górę strony, tak jak na zdjęciu poniżej: Plus ewentualnie możliwość dodania numeru telefonu pod logiem, i dodanie logo z prawej strony, między menu a blokiem z koszykiem etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 endriu107 Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 Do tego potrzeba szeregu zmian w ustawieniach pozycji i wyglądu modułów, w samym szablonie również. Jeśli programujesz to zobacz mój poradnik na temat jak przesunąć logo i menu to da Ci trochę pojęcia jak się za to zabrać: https://www.youtube.com/watch?v=gLHF4nS-gc4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 To nie jest standardowy szablon, więc takie pytania powinieneś kierować do jego twórcy. Ogólnie kłania się tutaj znajomość CSS. A w tym konkretnym przypadku odpowiedniego ostylowania prawdopodobnie DIVa, w którym jest cała belka górna. Bez znajomości szablonu (np jego nazwy), wersji presty lub chociaż kodu źródłowego nikt Ci nie jest w stanie pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Godlike87 Posted September 23, 2021 Author Share Posted September 23, 2021 Szablon jest domyslny, classic wersja Presty 1.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Godlike87
W jaki sposób mogę przenieść menu na samą górę strony, tak jak na zdjęciu poniżej:
Plus ewentualnie możliwość dodania numeru telefonu pod logiem, i dodanie logo z prawej strony, między menu a blokiem z koszykiem etc.
3 answers to this question
Recommended Posts