Jump to content

Edit History

Godlike87

Godlike87

Dzięki za podesłanie kodu, ale w moim przypadku nie działa i nie rozwijają mi się pod kategorię  (wyczyściłem pamięć podręczną przeglądarki oraz presty). Odnośnie pojawiania się podkategori jedna pod drugą w przypadku górnego menu a nie obok siebie to rozwiązałem sobie to za pomocą instalacji tego modułu:

https://mypresta.eu/modules/front-office-features/top-horizontal-menu-with-dropdowns.html

Pozostaje tylko kwestia ustawienia kolorów.

A w jaki sposób mógłbym uzyskać efeket podobny jak na zrzucie poniżej:

11.thumb.png.1e5f9c06493affcc761711ad523bac5d.png

Z tym że Numer telefonu i adres wyśrodkowany i w kolorze pomarańczowym a obok rejestracja i logowania oraz koszyk, ewentualnie koszyk logowanie i rejestracja niżej, a w ich miejsce adres sklepu oraz godziny otwarcia?

Godlike87

Godlike87

Dzięki za podesłanie kodu, ale w moim przypadku nie działa i nie rozwijają mi się pod kategorię  (wyczyściłem pamięć podręczną przeglądarki oraz presty). A jakaś porada odnośnie pojawiana się pod kategori jedna pod drugą w przypadku górnego menu a nie obok siebie, bo dodałem kilkanaście no i się po rozjeżdżały, wygląda to jak sieczka. 

Godlike87

Godlike87

Dzięki za podesłanie kodu, ale w moim przypadku nie działa i nie rozwijają mi się pod kategorię. A jakaś porada odnośnie pojawiana się pod kategori jedna pod drugą w przypadku górnego menu a nie obok siebie, bo dodałem kilkanaście no i się po rozjeżdżały, wygląda to jak sieczka. 

• Create New...