NaimN Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Merhaba, Üyelik sayfasında adres ekleme sırasında Şehir ve Ülke (Türkiye) görünmektedir. Fakat çok araştırmama rağmen Türkiye'deki il ve ilçe açılır menü tarzında bulamadım. Bununla ilgili bir modül var mı? Bilgisi ve tecrübesi olan birisi yardım edebilir mi? Teşekkürler, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctaylan Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Merhaba Aynı modülden bende bakıyorum. Bende bulamadım. Bulduysan paylaşırsan sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaimN Posted September 30, 2021 Author Share Posted September 30, 2021 Bu modülü bulamadım forumlara da yazıyoruz ama bu işin ticareti olduğundan kimse yanıt vermiyor sanırım. Ücretli yazan var diye gördüm 4.000 TL yazmış adam uçuk rakamlar. Yani olur da bu kadar olmaz. Her modüle 4.000 TL nedir yani. İşini çözen de söylemiyor. Ben kendimce bir şey yaptım sen de öyle yap işini çöz. Admin panelinde; Uluslararası yazan yere tıkla Konumlar tıkla Eyaletler yazan yere tıkla oraya Türkiye'deki tüm illeri tek tek eklemek gerekiyor. Adı: İstanbul ISO kodu: TR-34 Ülke: Turkey Bölge: Europe (non-EU) Durum: Evet şeklinde ekle. Dikkat etmen gereken önemli husus ise listeyi eklerken sıralı ekle yoksa İstanbul en başta Ankara en son eklersen en sona geçer Ankara gibi. Sonra adres bilgisinde kayıt olduktan sonra admin panelinde Uluslararası > Çeviriler kısmından Eyalet yazan o adres bilgisi kısmını bul. Şehir olarak değiştir. O yukarıda eklenen iller oraya gelecektir. Aynı yerde İlçe diye düzenle diğer kısmı. İlçe olan yeri üyeler el ile yazacak. İli ise menü açılır şekilde seçecek. Bu şekilde çözüm buldum. Başkası başka şekilde daha kolayı varsa paylaşırsa herkes yararlanır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parite Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 @NaimN kardeşim çok teşekkür ederim; Allah razı olsun. 🙏 Çözüm tavsiyen işimi fazlasıyla gördü. 🙏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
parite Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 On 9/30/2021 at 8:18 PM, NaimN said: Bu modülü bulamadım forumlara da yazıyoruz ama bu işin ticareti olduğundan kimse yanıt vermiyor sanırım. Ücretli yazan var diye gördüm 4.000 TL yazmış adam uçuk rakamlar. Yani olur da bu kadar olmaz. Her modüle 4.000 TL nedir yani. İşini çözen de söylemiyor. Ben kendimce bir şey yaptım sen de öyle yap işini çöz. Admin panelinde; Uluslararası yazan yere tıkla Konumlar tıkla Eyaletler yazan yere tıkla oraya Türkiye'deki tüm illeri tek tek eklemek gerekiyor. Adı: İstanbul ISO kodu: TR-34 Ülke: Turkey Bölge: Europe (non-EU) Durum: Evet şeklinde ekle. Dikkat etmen gereken önemli husus ise listeyi eklerken sıralı ekle yoksa İstanbul en başta Ankara en son eklersen en sona geçer Ankara gibi. Sonra adres bilgisinde kayıt olduktan sonra admin panelinde Uluslararası > Çeviriler kısmından Eyalet yazan o adres bilgisi kısmını bul. Şehir olarak değiştir. O yukarıda eklenen iller oraya gelecektir. Aynı yerde İlçe diye düzenle diğer kısmı. İlçe olan yeri üyeler el ile yazacak. İli ise menü açılır şekilde seçecek. Bu şekilde çözüm buldum. Başkası başka şekilde daha kolayı varsa paylaşırsa herkes yararlanır. On numara çözüm tavsiyesi... Allah razı olsun kardeşim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
albayrak Posted September 7 Share Posted September 7 Ben bunu yapmak istiyorum ama ekleme yerinde ülkeler arasında Türkiye çıkmıyor. üç beş ülke var ama arasında Türkiye yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted September 9 Share Posted September 9 On 9/7/2024 at 12:19 PM, albayrak said: Ben bunu yapmak istiyorum ama ekleme yerinde ülkeler arasında Türkiye çıkmıyor. üç beş ülke var ama arasında Türkiye yok. Ülkeler kısmında Türkiye etkin mi ona bakın Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts