Marcin Wagh Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Witam, Mam problem z płatnością przy odbiorze (presta 1.7.6). Nie wyświetla mi się ta metoda płatności w ogóle. Próbowalem chyba wszystiego i nic. W preferencjach wszystko powłączane i nic. Co może być przyczyną? Z góry dziękuję za pomoc pozdr. Marcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 4 hours ago, Marcin Wagh said: Witam, Mam problem z płatnością przy odbiorze (presta 1.7.6). Nie wyświetla mi się ta metoda płatności w ogóle. Próbowalem chyba wszystiego i nic. W preferencjach wszystko powłączane i nic. Co może być przyczyną? Z góry dziękuję za pomoc pozdr. Marcin Probowałeś robić reset modułu? Masz inne moduły do płatności, bramki etc? Które mogłyby blokować? Sprawdź listę zaczepów, czy ten moduł jest na właściwym miejscu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marcin Wagh Posted August 7, 2021 Author Share Posted August 7, 2021 4 hours ago, ComGrafPL said: Probowałeś robić reset modułu? Masz inne moduły do płatności, bramki etc? Które mogłyby blokować? Sprawdź listę zaczepów, czy ten moduł jest na właściwym miejscu. Niestety nic nie pomogło. Hooki są ok. zrobiłem reset, wyłączyłem pozostałe metody płatności i nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SmartDataSoft Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Czy możesz sprawdzić konfigurację naszego modułu płatności, czy jest on ustawiony dla wszystkich produktów i całego kraju. Czasami niektórzy ludzie ustawiają produkt lub krajową bramkę płatności. Dziękuję Ci Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marcin Wagh Posted August 7, 2021 Author Share Posted August 7, 2021 15 minutes ago, SmartDataSoft said: Czy możesz sprawdzić konfigurację naszego modułu płatności, czy jest on ustawiony dla wszystkich produktów i całego kraju. Czasami niektórzy ludzie ustawiają produkt lub krajową bramkę płatności. Dziękuję Ci Wszystko ustawione jest że dostępne... zarówno dla użytkowników, krajów, przewoźników Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SmartDataSoft Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Jaka jest wersja php, czy jest kompatybilna z Twoim PrestaShop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marcin Wagh Posted August 7, 2021 Author Share Posted August 7, 2021 31 minutes ago, SmartDataSoft said: Jaka jest wersja php, czy jest kompatybilna z Twoim PrestaShop. 1 hour ago, SmartDataSoft said: Czy możesz sprawdzić konfigurację naszego modułu płatności, czy jest on ustawiony dla wszystkich produktów i całego kraju. Czasami niektórzy ludzie ustawiają produkt lub krajową bramkę płatności. Dziękuję Ci Wszystko ustawione jest że dostępne... zarówno dla użytkowników, krajów, przewoźników Wersja php 7.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 atomek Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Spróbuj ustawić php w wersji 7.2 https://devdocs.prestashop.com/1.7/basics/installation/system-requirements/#php-compatibility-chart Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Jeśli możesz, wyślij dane na priv. Wejdę i posprawdzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Marcin Wagh
Witam,
Mam problem z płatnością przy odbiorze (presta 1.7.6). Nie wyświetla mi się ta metoda płatności w ogóle. Próbowalem chyba wszystiego i nic. W preferencjach wszystko powłączane i nic. Co może być przyczyną?
Z góry dziękuję za pomoc
pozdr.
Marcin
8 answers to this question
Recommended Posts