Adam Instalszop Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Strona - energianabudowie.pl Prestashop - 1.7.7.1 Multistore Witam wszystko działało poprawnie i nagle przestało. W między czasie poprawiałem jedynie treści podstron i pojedynczych produktów. Żadne ustawienia nie były tykane. Nie działa ani przycisk dodania do koszyka na stronie produktu, ani z miniatury produktu na np. stronie głównej. Po kliknięciu zero reakcji. Byłbym wdzięczny za jakieś propozycje/porady co do tego problemu. Z góry bardzo dziękuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Przyciski działają jedynie brak powiadomienia o dodaniu produktu do koszyka, w standardzie był jakiś popup? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Adam Instalszop Posted August 6, 2021 Author Share Posted August 6, 2021 23 minuty temu, endriu107 napisał: Przyciski działają jedynie brak powiadomienia o dodaniu produktu do koszyka, w standardzie był jakiś popup? Tak był, taki jak na zdjęciu w załączniku. On jest bodajże z szablonu, w takim przypadku pewnie wina gdzieś po jego stronie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grygus31 Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Mam taki sam problem na innym szablonie. W folderze /var zmieniam nazwę cache i działa wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Adam Instalszop
Strona - energianabudowie.pl
Prestashop - 1.7.7.1 Multistore
Witam wszystko działało poprawnie i nagle przestało.
W między czasie poprawiałem jedynie treści podstron i pojedynczych produktów. Żadne ustawienia nie były tykane.
Nie działa ani przycisk dodania do koszyka na stronie produktu, ani z miniatury produktu na np. stronie głównej.
Po kliknięciu zero reakcji.
Byłbym wdzięczny za jakieś propozycje/porady co do tego problemu. Z góry bardzo dziękuje za pomoc
3 answers to this question
Recommended Posts