KikiSeldrop Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 (edited) Witam gdzie mogę wyedytować menu sortowania na stronie kategorii? Chciałbym usunąć opcje "Dostępne" oraz przetłumaczyć "Best sellers". Edited July 31, 2021 by KikiSeldrop (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 SmartDataSoft Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Z której wersji PrestaShop korzystasz. Czy korzystasz z PrestaShop 1.7 i domyślnego motywu klasycznego, czy dowolnego innego motywu. Te informacje pomogą nam poprowadzić Cię we właściwy sposób. Dziękuję Ci Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Tłumaczenie szukaj w classic theme, chyba że masz zewnętrzny moduł do tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KikiSeldrop Posted August 1, 2021 Author Share Posted August 1, 2021 11 hours ago, SmartDataSoft said: Z której wersji PrestaShop korzystasz. Czy korzystasz z PrestaShop 1.7 i domyślnego motywu klasycznego, czy dowolnego innego motywu. Te informacje pomogą nam poprowadzić Cię we właściwy sposób. Dziękuję Ci Prestashop 1.7.6.9 zewnętrzny szablon "Venedor" Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 6 minutes ago, KikiSeldrop said: Prestashop 1.7.6.9 zewnętrzny szablon "Venedor" Podaj link. Sprawdzałeś tłumaczenia motywu? Najpewniej best sellers masz z motywu lub modułu. W razie potrzeby pisz na priv to pomogę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KikiSeldrop Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 (edited) On 8/1/2021 at 9:42 PM, ComGrafPL said: Podaj link. Sprawdzałeś tłumaczenia motywu? Najpewniej best sellers masz z motywu lub modułu. W razie potrzeby pisz na priv to pomogę. seldrop.pl No właśnie tak podejrzewam tylko na drugim sklepie ten sam motyw z tym że presta 1.7.7.1 i od samego początku było ładnie - "Najczęściej kupowane" Przeleciałem po tej frazie wszystkie moduły od twórcy szablony, samego szablonu i te które wydawały mi się pasować, ale nic nie znalazłem. Przejrzę jeszcze raz wszystko przy chwili. // Do zamknięcia. Był to błąd w bazie i tłumaczenie nie dzialało. Edited August 7, 2021 by KikiSeldrop (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
KikiSeldrop
Witam gdzie mogę wyedytować menu sortowania na stronie kategorii?
Chciałbym usunąć opcje "Dostępne" oraz przetłumaczyć "Best sellers".
5 answers to this question
Recommended Posts