Grzegorz Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Witam problem jak na załączonym obrazku. Żadnych innych informacji. Czy może ktoś wie co dalej, czy ten problem jest komuś znany. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SmartDataSoft Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Cześć, Ten rodzaj błędu występuje często podczas instalacji PrestaShop. Sugerujemy wydłużenie czasu wykonania o 300-600s. Limit pamięci 256-512 MB Wtedy możesz ponownie spróbować. instalujesz go na lokalnym hoście, czy na stronie na żywo? Dziękuję Ci Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grzegorz Posted July 29, 2021 Author Share Posted July 29, 2021 Witam, Dziękuję za odpoweidź ale niestety. Sklep instaluję od razu na hostingu. wgrałem plik .user.ini z limitami max_execution_time = 600 upload_max_filesize = 1G post_max_size = 1G max_input_vars = 1000 memory_limit = 512M safe_mode = Off i niestety ten sam błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Masz błąd 500 więc tryb debugowania powinien coś pokazać lub logi serwera, tryb debugowania możesz włączyć edytując plik, tu masz poradnik https://www.youtube.com/watch?v=J4_PjSyUTRY W wcześniejszych wersjach podobny błąd powodowany był modułem ps_facebook. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grzegorz Posted July 29, 2021 Author Share Posted July 29, 2021 Bardzo dziękuję za pomoc. Włączyłem sobie tryb debugowania w kodzie tak jak jest to na filmiku, no i zwarty i gotowy przystąpiłem do trzeciego podejścia do instalacji i nagle się okazało, że instalacja została zakończona powodzeniem. Pewnie już się nie dowiem jaka była przyczyna a szkoda. Dziwne bardzo ale przynajmniej dowiedziałem się jak włączyć tryb debugowania w kodzie. Dzięki jeszcze raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Grzegorz
Witam problem jak na załączonym obrazku. Żadnych innych informacji. Czy może ktoś wie co dalej, czy ten problem jest komuś znany.
Proszę o pomoc.
4 answers to this question
Recommended Posts