jpalks Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 καλησπερα σας εχω το εξης προβλημα, οταν παω να προσθεσω μια χωρα στην Εντοπιότητα -> Εισαγωγή πακέτου τοπικής προσαρμογής μου βγαζει το εξης σφαλμα "Δεν μπορώ να φορτώσω την χώρα: 0" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestaServicePro Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Γεια, Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του καταστήματος και δοκιμάστε ξανά. Ίσως μπορεί να καταλάβει το ζήτημα που έχετε αντιμετωπίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpalks Posted July 22, 2021 Author Share Posted July 22, 2021 δεν ειναι θεμα προσωρινης μνημης δυστηχως Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpgz710 Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 ποιο πακετο προσπαθεις να βαλεις?απο ποια χωρα? τι εκδοση εχεις στο πρεστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpalks Posted July 22, 2021 Author Share Posted July 22, 2021 Οποίο πακέτο και να προσπαθήσω να βάλω κάνει το ίδιο η έκδοση είναι 1.7.6.7, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό αλλά όταν είχε φτιαχτεί το σάιτ είχαμε σβήσει όλες τις γλώσσες , χώρες , περιοχές εκτός από την Ελλάδα, απλά τώρα θέλουμε να προσθέσουμε την Κύπρο και δεν μπορουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 (edited) 8 hours ago, jpalks said: Οποίο πακέτο και να προσπαθήσω να βάλω κάνει το ίδιο η έκδοση είναι 1.7.6.7, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό αλλά όταν είχε φτιαχτεί το σάιτ είχαμε σβήσει όλες τις γλώσσες , χώρες , περιοχές εκτός από την Ελλάδα, απλά τώρα θέλουμε να προσθέσουμε την Κύπρο και δεν μπορουμε Πρώτα πρόσθεσε μια χώρα στις τοποθεσίες->Χώρα και ύστερα προσπάθησε να εισάγεις την γλώσσα στην εντοπιότητα γιατί μάλλον έχεις σβησει όλες τις χώρες. Edited July 22, 2021 by Prestan0ob (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpalks Posted July 23, 2021 Author Share Posted July 23, 2021 8 hours ago, Prestan0ob said: Πρώτα πρόσθεσε μια χώρα στις τοποθεσίες->Χώρα και ύστερα προσπάθησε να εισάγεις την γλώσσα στην εντοπιότητα γιατί μάλλον έχεις σβησει όλες τις χώρες. το εκανα αλλα παλι το ιδιο κανει, ναι η αληθεια ειναι οτι εχω σβησει τα παντα εκτος απο ελλαδα, υπαρχει καποιος τροπος να ξανα κανω εισαγωγη ολες τις χωρες νομους κτλπ.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 4 hours ago, jpalks said: το εκανα αλλα παλι το ιδιο κανει, ναι η αληθεια ειναι οτι εχω σβησει τα παντα εκτος απο ελλαδα, υπαρχει καποιος τροπος να ξανα κανω εισαγωγη ολες τις χωρες νομους κτλπ.? H μόνη λύση για να γίνουν restore είναι να εγκαταστήσεις κάπου νέο prestashop να εξάγεις απο την βάση δεδομένων όλες τις χώρες και τις ζώνες και ότι άλλο θέλεις να να τα εισάγεις στην βάση που έχουν σβηστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts