Jump to content

Edit History

Burnago

Burnago

Witajcie, zadaje sobie ostatnio pytanie jak zmienić/uruchomić fragment kodu w pliku tpl po sprawdzeniu statusu zamówienia.

Czy mógłby mi ktoś pomóc w napisaniu kodu?

Konkretnie chodzi o moduł przelewy24 - potrzebuję w pliku tpl dopisać coś co będzie sprawdzało status zamówienia i uruchamiało jakieś działanie. Na przykład jak status zamówienia będzie "opłacone" to w szczegółach zamówienia zamiast prośby płatność będzie podziękowanie za skorzystanie z przelewy24. ALBO jeżeli w szczegółach zamówienia status zamówienia będzie "Błąd płatności" to żeby wyświetlał się napis z prośbą o ponowną płatność. Plik tpl z modułu który chciałbym edyotwać to payment_return i repeat_ payment_return. Na podane przykłady zmiana w tpl jest w standardzie ale chciałem dodać coś od siebie. 

Jak to zrobić?

Burnago

Burnago

Witajcie, zadaje sobie ostatnio pytanie jak zmienić/uruchomić fragment kodu w pliku tpl po sprawdzeniu statusu zamówienia.

Czy mógłby mi ktoś pomóc w napisaniu kodu?

Konkretnie chodzi o moduł przelewy24 - potrzebuję w pliku tpl dopisać coś co będzie sprawdzało status zamówienia i uruchamiało jakieś działanie. Na przykład jak status zamówienia będzie "opłacone" to w szczegółach zamówienia zamiast prośby płatność będzie podziękowanie za skorzystanie z przelewy24. ALBO jeżeli w szczegółach zamówienia status zamówienia będzie "Błąd płatności" to żeby wyświetlał się napis z prośbą o ponowną płatność. Plik tpl z modułu który chciałbym edyotwać to payment_return i repeat_ payment_return.

Jak to zrobić?

• Create New...