asd1 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Witam serdecznie, ma następujący p[problem z instalacją PrestaShop na Windows Serwer 2016 IIS (IIS/10.0) + PHP (8.0.8) + MariaDB (5.5.5-10.5.8-MariaDB) instalacją przebiega do końca mam 100 i nieznany błąd jak na załączonym obrazie. Poniżej przesyłam plik konfiguracji php.ini php.ini Natomiast inne serwisy typu cms np. Joomla, WordPress działają bez żadnych problemów tylko z PrestaShop jest problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Arczi Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 W ostatnich dniach pojawiły się problemy z instalacją - zgłaszają to użytkownicy z różnymi konfiguracjami serwerów - myślę, że na dniach powinna ukazać się łatka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krystian Podemski Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 PrestaShop 1.7.7.5 działa maksymalnie z PHP 7.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 asd1 Posted July 5, 2021 Author Share Posted July 5, 2021 Dziękuje spróbuje jeszcze z PHP 7.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
asd1
Witam serdecznie,
ma następujący p[problem z instalacją PrestaShop na Windows Serwer 2016 IIS (IIS/10.0) + PHP (8.0.8) + MariaDB (5.5.5-10.5.8-MariaDB) instalacją przebiega do końca mam 100 i nieznany błąd jak na załączonym obrazie.
Poniżej przesyłam plik konfiguracji php.ini
php.ini
Natomiast inne serwisy typu cms np. Joomla, WordPress działają bez żadnych problemów tylko z PrestaShop jest problem.
3 answers to this question
Recommended Posts