cs071372 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Καλησπέρα, έχω πρόβλημα στον υπολογισμό του φόρου στα προιόντα μου. Όπως φαίνεται στην επισυναπτόμενη φωτογραφία τα πεδία πριν και μετά το φόρο έχουν την ίδια τιμή. Όμως έτσι ουσιαστικά η τιμή του φορού είναι μηδέν αντι 24%. Αν παω στο International->taxes-> tax rule και ενεργοποιησω το φπα 24% τότε σε όλα τα προιόντα προστίθεται το 24% που όμως εγω δεν θέλω διότι η τιμή που εμφανίζεται στη σελίδα μου είναι ήση τιμή με φπα. Υπαρχει κάποιος τρόπος άλλος χωρις προφανώς να χρειαστεί να αλλάξω το pricing rule σε κάθε προιόν έτσι ώστε να υπολογίζεται ο φόρος ως: tax = revenue / 1.24 * 0.24? Ουσιαστικά να παίρνει την τελική τιμή που φαίνεται στη σελίδα μου και στο πεδίο tax του προιόντος αντι να μπαίνει η τιμή 0 να γίνεται η παραπάνω πράξη ; ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpgz710 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 θα κανεις εξαγωγη ολα τα προιοντα, κ μετα εισαγωγη οπου στο excel θα προσθεσεις μια στηλη με το id του φορολογικου κανονα, και θα βαλει τελικη τιμη με φπα την τιμη που εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs071372 Posted July 2, 2021 Author Share Posted July 2, 2021 Δεν υπαρχει καποιος πιο αποδοτικος τρόπος ωστε να αλλαζα καπου το rule που υπολογισμου του φόρου ώστε να μην χρειαστει να γινει αυτη η διαδικασια με τα προιοντα; Μιλαμε για πανω απο 1500 IDs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpgz710 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 μονο με καποιο προσθετο μαζικης επεξεργασιας προιοντων, η αν πειραξεις την βαση δεδομενων κατευθειαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACSS001 Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Το θέμα σου είναι ότι δεν έχεις βάλει στο Tax rule το ΦΠΑ 24%, το οποίο είναι για τα προϊόντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts