lgolabek Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Witam! Zainstalowałem moduł UPS i skonfigurowałem. Chcąc wejść w jakakolwiek opcję w opcjach modułu wyrzuca mi błąd (Symfony | 500) - screen w załączniku. (1) Dodając produkt do koszyka i przechodząc do zamówienia wyrzuca mi również błąd - screen w załączniku. (2) Pomóżcie :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Wyłącz tryb debugowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lgolabek Posted June 30, 2021 Author Share Posted June 30, 2021 5 minutes ago, endriu107 said: Wyłącz tryb debugowania. Niestety nic nie dało i dodatkowo sklep zaczął chodzić nieprawidłowo (niektóre klikalne elementy nie działały np) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Tylko sklep produkcyjny czyli taki który już jest udostępniony klientom powinien mieć na stałe wyłączony tryb debugowania a na screenach są Notice czyli mało znaczące ostrzeżenia które powinny zniknąć wraz z wyłączeniem trybu debugowania. Zakładam że problem leży w innym miejscu i wcale nie musi to być moduł UPS a sam sklep więc zacznij od początku i podaj najważniejsze informacje czyli jaka wersja sklepu i jakie php. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lgolabek Posted June 30, 2021 Author Share Posted June 30, 2021 1 minute ago, endriu107 said: Tylko sklep produkcyjny czyli taki który już jest udostępniony klientom powinien mieć na stałe wyłączony tryb debugowania a na screenach są Notice czyli mało znaczące ostrzeżenia które powinny zniknąć wraz z wyłączeniem trybu debugowania. Zakładam że problem leży w innym miejscu i wcale nie musi to być moduł UPS a sam sklep więc zacznij od początku i podaj najważniejsze informacje czyli jaka wersja sklepu i jakie php. Wiem, ale sklep nie jest na produkcji jeszcze. Ja też podejrzewam, ze to nie jest wina UPSa ale przy tym module występuje problem. Poniżej wysyłam wersje PHP i wersje sklepu, będę wdzięczny za pomoc, bo nie mogę do tego dojść :) Wersja PHP: 7.2.34 PrestaShop 1.7.6.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 14 hours ago, lgolabek said: Wiem, ale sklep nie jest na produkcji jeszcze. Ja też podejrzewam, ze to nie jest wina UPSa ale przy tym module występuje problem. Poniżej wysyłam wersje PHP i wersje sklepu, będę wdzięczny za pomoc, bo nie mogę do tego dojść Wersja PHP: 7.2.34 PrestaShop 1.7.6.8 Wyłącz, usuń moduł. Wyczyść cache i sprawdź, czy błąd tkwi właśnie w tym module. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lgolabek Posted July 1, 2021 Author Share Posted July 1, 2021 56 minutes ago, ComGrafPL said: Wyłącz, usuń moduł. Wyczyść cache i sprawdź, czy błąd tkwi właśnie w tym module. Robiłem już tak. Wszystko bez modułu działa dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 2 minutes ago, lgolabek said: Robiłem już tak. Wszystko bez modułu działa dobrze Jaką wersję masz modułu? Płatna, darmowa. Podeślij link. Sprawdzę u siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lgolabek Posted July 1, 2021 Author Share Posted July 1, 2021 4 minutes ago, ComGrafPL said: Jaką wersję masz modułu? Płatna, darmowa. Podeślij link. Sprawdzę u siebie. Mam darmową wersję modułu, od producenta. Dokładnie jst to wersja - 2.0.10 Załączam dokładny plik Dzięki ! :) v2.0.10-upsmodule.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 (edited) Zainstalowałem na 1.7.7.3 i wygląda to dobrze. Sprawdź zaczepy ( hooks ). W jakich polach masz. Czy nie masz może konflikt z innym modułem. Ewentualnie, jeśli korzystasz z innego niż klasyczny szablon, przestaw się na klasyczny i zobacz czy problem nadal występuje. Edited July 1, 2021 by ComGrafPL (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lgolabek Posted July 1, 2021 Author Share Posted July 1, 2021 1 hour ago, ComGrafPL said: Zainstalowałem na 1.7.7.3 i wygląda to dobrze. Sprawdź zaczepy ( hooks ). W jakich polach masz. Czy nie masz może konflikt z innym modułem. Ewentualnie, jeśli korzystasz z innego niż klasyczny szablon, przestaw się na klasyczny i zobacz czy problem nadal występuje. Jeżeli chodzi o hooki to chyba nie jestem na tym poziomie zaawansowania 😕 Włączyłem motyw klasyczny i problem niestety nadal jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
lgolabek
Witam!
Zainstalowałem moduł UPS i skonfigurowałem.
Chcąc wejść w jakakolwiek opcję w opcjach modułu wyrzuca mi błąd (Symfony | 500) - screen w załączniku. (1)
Dodając produkt do koszyka i przechodząc do zamówienia wyrzuca mi również błąd - screen w załączniku. (2)
Pomóżcie :(
10 answers to this question
Recommended Posts