Kaspi88 Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Zdravím,hledám redaktory na psaní článků na web prestashopcesky.cz.Důvod je, že nechci aby web upadl, chci tam aktuální články a rady.Vhodný kandidáti jsou ty, co se prestashopu věnují jako např. koníček a tvoří e-shopy.Pokud by jste měli zájem, napište na info(zavináč)prestashopcesky.czPokud zájem nemáte, nekomentujte téma.Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Zdravím,hledám redaktory na psaní článků na web prestashopcesky.cz.Důvod je, že nechci aby web upadl, chci tam aktuální články a rady.Vhodný kandidáti jsou ty, co se prestashopu věnují jako např. koníček a tvoří e-shopy.Pokud by jste měli zájem, napište na info(zavináč)prestashopcesky.czPokud zájem nemáte, nekomentujte téma.Děkuji caw po tom co sem tam včera napsal že je skoda aby to upadlo tak si se probudil ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted April 24, 2011 Author Share Posted April 24, 2011 caw po tom co sem tam včera napsal že je skoda aby to upadlo tak si se probudil ..... Kam si co napsal? Já byl teď týden v Německu tak zatím jen vyřizuji maily... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 caw po tom co sem tam včera napsal že je skoda aby to upadlo tak si se probudil ..... Kam si co napsal? Já byl teď týden v Německu tak zatím jen vyřizuji maily... psal sem včera večer na PrestaShop česky že je skoda že ten web upadá , k tomu prvnímu članku ale koukam že to tam neni zobrazene .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted April 25, 2011 Author Share Posted April 25, 2011 caw po tom co sem tam včera napsal že je skoda aby to upadlo tak si se probudil ..... Kam si co napsal? Já byl teď týden v Německu tak zatím jen vyřizuji maily... psal sem včera večer na PrestaShop česky že je skoda že ten web upadá , k tomu prvnímu članku ale koukam že to tam neni zobrazene .... Tak to ani nevím, není čas se věnovat pouze PRESTASHOPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prasivka Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Ahoj, nejsem si moc velký spisovatel, ale občas se rád podělím o zkušenosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted April 28, 2011 Author Share Posted April 28, 2011 Ahoj, nejsem si moc velký spisovatel, ale občas se rád podělím o zkušenosti. Napiš mi na mail prosím, nechci to řešit tady. Samozřejmě za články se odměním, vše na domluvě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts