warpath Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Cześć, Mam taki problem. Zajmuję się rękodziełem, robię tunele do uszu. I mam problem z ofertami z kombinacjami. bo np mam trochę suszonych kwiatków. wiem, że starczy mi to na 3 pary tuneli, ale te tunele oferuję w 10 rozmiarach. no i nie mam możliwości sensownie tym zarządzać. chciałabym, żeby oferta była wyłączona w momencie sprzedania 3 pary. da się to jakoś sensownie zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Bardzo możliwe, że ten moduł dałby radę coś takiego zrobić: https://addons.prestashop.com/pl/deklinacje-personalizacja-produktow/49527-single-stock-attribute-stock-control.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
warpath Posted June 13, 2021 Author Share Posted June 13, 2021 Kupiłam. niestety pieniądze wywalone w błoto. Ustawiłam 1 sztukę dla defaultowego wariantu, i owszem widzę, że reszta też jest w sklepie dostępna. tylko co z tego jak nie mogę dodać do koszyka, bo leci błąd w konsoli "Produkt X w Twoim koszyku nie jest już dostępny w takiej ilości. Nie możesz kontynuować zamówienia dopóki nie wybierzesz poprawnej ilości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Może autorzy modułu pomogą coś tutaj? Nie wydaje się, żeby to tak miało standardowo działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Poza tym z tego co widziałem w opisie modułu, to trzeba ustawić taki sam stan wszystkim wariantom, a nie tylko domyślnemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warpath Posted June 13, 2021 Author Share Posted June 13, 2021 ufff... faktycznie. byłam święcie przekonana, że jak ustawię 1 wszędzie, to policzy mi to jako 10 sztuk dostępnych. dzięki za pomoc, musiałam przeoczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
warpath Posted June 13, 2021 Author Share Posted June 13, 2021 hmm mam teraz inny problem przez tą wtyczkę. 😕 zauważyłam, że jest tam jeszcze 4 pliki do przekopiowania w pewne foldery. tak zrobiłam, wyczyściłam pamięć podręczną i przestał sklep mi działać. mogę się dostać aby na stronę główną sklepuuu. strony z produktami nie działają, dostępu do admina nie mam. usunęłam cache z var/cachce/prod ale nic to nie dało. wiesz może co z tym zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Na początek włącz tryb debugowania powinny pojawić się komunikaty błędów, możesz go włączyć edytując plik na serwerze: https://www.youtube.com/watch?v=J4_PjSyUTRY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts