Jump to content

Edit History

piotrek1343

piotrek1343

1 hour ago, endriu107 said:

(37 + 23%) * kurs spokojnie może wyjść 186 zł. Zobacz jaką cenę wskazują dane strukturalne i to popraw.

Nie ma szans żeby tyle wyszło. Dane strukturalne? Czyli gdzie to sprawdzić? Mój podatek to 8% nie 23%, ale tak czy siak, skąd google bierze ten kurs? Czemu Google po prostu nie bierze ceny brutto taką jaką widzi klient i nie przelicza według kursu sklepu?

EDIT: Chyba do czegoś doszedłem. Google nie pobiera specyficznych cen dla określonego produkty tylko te podstawowa która jest podana. Jak zrobić żeby google pobierał  specyficzne ceny w PLN (jak są) a nie w EURO?

piotrek1343

piotrek1343

1 hour ago, endriu107 said:

(37 + 23%) * kurs spokojnie może wyjść 186 zł. Zobacz jaką cenę wskazują dane strukturalne i to popraw.

Nie ma szans żeby tyle wyszło. Dane strukturalne? Czyli gdzie to sprawdzić? Mój podatek to 8% nie 23%, ale tak czy siak, skąd google bierze ten kurs? Czemu Google po prostu nie bierze ceny brutto taką jaką widzi klient i nie przelicza według kursu sklepu?

EDIT: Chyba do czegoś doszedłem. Google nie pobiera specyficznych cen dla określonego produkty tylko te podstawowa która jest podana. Jak zrobić żeby google pobierał też specyficzne ceny w PLN a nie w EURO?

piotrek1343

piotrek1343

46 minutes ago, endriu107 said:

piotrek1343

piotrek1343

45 minutes ago, endriu107 said:

Nie ma szans żeby tyle wyszło. Dane strukturalne? Czyli gdzie to sprawdzić? Mój podatek to 8% nie 23%, ale tak czy siak, skąd google bierze ten kurs?

• Create New...