mowgli Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) Mam następujący problem. Po kliknięciu "Dodaj do koszyka" wyskakuje modal potwierdzający poprawne dodanie produktu do koszyka (załącznik). Powiadomienie nie pokazuje się jeżeli strona jest otwarta na urządzeniach mobilnych. Zapewne rozwiązanie znajduje się w jakimś pliku CSS. Ale nie mogę namierzyć gdzie? Chyba, że jest to jeszcze coś innego. Temat dotyczy presty 1.6. Z góry dzięki za podpowiedzi. Edited June 8, 2021 by mowgli (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) 36 minutes ago, mowgli said: Mam następujący problem. Po kliknięciu "Dodaj do koszyka" wyskakuje modal potwierdzający poprawne dodanie produktu do koszyka (załącznik). Powiadomienie nie pokazuje się jeżeli strona jest otwarta na urządzeniach mobilnych. Zapewne rozwiązanie znajduje się w jakimś pliku CSS. Ale nie mogę namierzyć gdzie? Chyba, że jest to jeszcze coś innego. Temat dotyczy presty 1.6. Z góry dzięki za podpowiedzi. Podaj link do sklepu. Tutaj masz możliwe rozwiązanie: Edited June 8, 2021 by ComGrafPL (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Z tego co widzę to rozwiązanie dotyczy 1.5. Warto podać adres sklepu aby zweryfikować problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts