igorczarnowo Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Witam zakładając sklep jako główny język miałem polski, teraz aktualnie mam polski niemiecki i angielski. Docelowo ma być tylko niemiecki i angielski. Gdy wyłączam język polski w MIĘDZYNAORODOWE -> LOKLAIZACJA -> JĘZYKI język polski znika za sklepu ale jest problem z opisami w produktach na stronie głównej w panelu admina ze wszystkimi produktami, bo wszystkie produktu które miały TYLKO OPISY niemieckie i angielskie, bez polskiego na głównie stronie z produktami mają opisy jako N/D jak włączę język polski to się pojawiają. Oczywiście każdy z tych produktów ma opis niemiecki i polski ale nie pokazuje się on, Co może być tego powodem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Jak masz ustawione w opcjach lokalizacji. Sprawdź, czy Ci się przestawia po wyłączeniu języka polskiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorczarnowo Posted June 5, 2021 Author Share Posted June 5, 2021 Mam tak - Pobierz jezyk przeglądarki NIE - Domyślny kraj GERMANY - USTAW DOMYŚLNY KRAJ NA PODSTAWIE RPZEGLĄDARKI nie - Domyślna waluta EURO - sTREFA CZASOWA eUROPE warsaw A w zakłądce JĘZYKI język polski mam jako pierwszy , ale mam go jako wyłączony Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorczarnowo Posted June 24, 2021 Author Share Posted June 24, 2021 pomoże ktoś nadal mam ten problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts