seyyarsatis Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 arkadaşlar bu google da bi site ismi artırdığınız zaman sitenin altında kategorilerde çıkıyor. Bunu nasıl yapabiliriz. yada bu sitenin hitiyle mi alakalıdır ?anlaşılmıyorsa resimden de bakabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 sitene çok ziyaret gelince google onu otamati yapar Link to comment Share on other sites More sharing options...
seyyarsatis Posted May 6, 2011 Author Share Posted May 6, 2011 bence onunla bir alakası yok. şu anda bir siteye baktım site rank 18 milyon ancak açıklamalı içeriği var. Peki bu nasıl oluyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
melanolic61 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 google siteni yararlı buluyorsa kendisi yapıyor günde 10 kişi giren sitelerde bile olduğunu gördüm. Hatta benim joomla siteye günde 50-100 arası ziyaretci geldiği zamanlarda bile bende o şekilde kategorileri gösteriyordu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Merhaba; Bu uygulamanın adı Dizin uygulamasıdır. Google otomatik yapar fakat ziyaretçi sayısına göre değil indexlenmiş sayfa sayısına göre yapılır. Örneğin 70.000 google indexli sayfası olan bir sitenin ziyaretçisi az bile olsa muhakkak dizinlere sahip olur. Dizinler en çok ziyaret edilen sayfaların linklerinin olduğu sayfalardır. Örneğin içinde en çok gösterilen ürünlerin olduğu kategori sayfası bir dizin olur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts