artur160 Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 Witam Proszę mi powiedzieć czy jest możliwość wyłączenia niektórych pól do wpisywania przez klienta w koszyku np. daty urodzin? Jeśli tak to proszę mi powiedzieć w którym miejscu to się edytuje? Z góry dziekuje za odpowiedz Presta 1,7 Pozdrawiam Artur Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 Tak pytanie o datę urodzenia można wyłączyć z poziomu panelu sklepu o ile szablon jest poprawnie napisany, tutaj poradnik pokazujący gdzie to możesz zrobić: https://www.youtube.com/watch?v=vd3sGU78gCU Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 artur160 Posted May 26, 2021 Author Share Posted May 26, 2021 Tak dziękuje jeden problem rozwiązany. Proszę mi jeszcze powiedzieć czy można zmienić wygląd koszyka, mój wydaje mi się nieczytelny dla gosci i dla osób zalogowanych. W senie jakas ramka zaloguj sie i niżej ramka zakup jako gość Czy można to jakoś zmienić? Czy to jest zależne od modułu wyglądu sklepu? Z góry dziekuje Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 Samo zamówienie jako gość można wyłączyć w panelu ale nie wszyscy klienci chcą zakładać konto, część chce zrobić zakupy bez rejestracji więc zaleca się aby tą opcje pozostawić włączoną. Sam wygląd strony koszyka jest zależny od szablonu i wszelkie zmiany trzeba dokonywać w kodzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 artur160 Posted May 26, 2021 Author Share Posted May 26, 2021 Wszystko jasne Dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam Artur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
artur160
Witam
Proszę mi powiedzieć czy jest możliwość wyłączenia niektórych pól do wpisywania przez klienta w koszyku np. daty urodzin?
Jeśli tak to proszę mi powiedzieć w którym miejscu to się edytuje?
Z góry dziekuje za odpowiedz
Presta 1,7
Pozdrawiam
Artur
4 answers to this question
Recommended Posts