Roman Girtler Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 Dobrý den, potřebuji poradit s nastavením Kategorií. Když jsem vytvořil a k nim další podkategorie, mám to celé rozhozené a některé se překrývají. Kde se tohle prosím nastavuje? Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 Jaká je adresa shopu? Obecně, je to věc stylu. Tím se to dá celkem snadno spravit, ale bez konkrétních informací to nepůjde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Girtler Posted May 27, 2021 Author Share Posted May 27, 2021 je to https://www.lekarnavevezickach.cz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 #_desktop_top_menu .top-menu .sub-menu ul[data-depth="1"] > li { width: 20%; padding-bottom: 1.5rem; } .top-menu { display: flex; flex-wrap: wrap; } Taková úprava stylu by měla většinu problémů s menu na desktopu vyřešit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Girtler Posted May 27, 2021 Author Share Posted May 27, 2021 tohle se má prosím někam nahrát, případně kam? děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 To záleží na té šabloně. Každá to má trochu jinak. Někdy se taky dají úpravy CSS snadněji dělat pomocí modulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Girtler Posted May 27, 2021 Author Share Posted May 27, 2021 jasně, ale kde to mám doplnit v PrestaShop? viz. příloha. Jsem začátečník, takže vůbec netuším co jsou CSS úpravy děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts