frycus22 Posted May 25, 2021 Share Posted May 25, 2021 (edited) Kupiłem program Creative Elements w pełnej wersji i mam problem z edycją której nie mogę zrobić . Importowałem z pliku zip dodałem i zainstalowałem poprawnie moduł. Nie mogę edytować strony proszę o pomoc. Edited May 25, 2021 by frycus22 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted May 25, 2021 Share Posted May 25, 2021 2 hours ago, frycus22 said: Kupiłem program Creative Elements w pełnej wersji i mam problem z edycją której nie mogę zrobić . Importowałem z pliku zip dodałem i zainstalowałem poprawnie moduł. Nie mogę edytować strony proszę o pomoc. Dopiero po kroku stworzenia tytułu będzie taka możliwość. A więc tytuł, zapisz. Wejdź na strony z menu i tam z tego co pamiętam, jest już możliwość edycji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frycus22 Posted May 25, 2021 Author Share Posted May 25, 2021 Niestety nic się nie działo ... ale dlaczego nie ma tego panelu co w załączniku ? W wyglądzie "Creative Elements.... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted May 25, 2021 Share Posted May 25, 2021 27 minutes ago, frycus22 said: Niestety nic się nie działo ... ale dlaczego nie ma tego panelu co w załączniku ? W wyglądzie "Creative Elements.... " Jest przecież, Creative Elements PageBuilder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frycus22 Posted May 25, 2021 Author Share Posted May 25, 2021 Mam w oddzielnej rubryce , w wyglądzie (design) tak jak na filmie tego nie ma . no ale sam fakt stworzyłem tak samo Footer tak jak na zdjęciu zapisałem przeszedłem do sklepu i nic ... kliknąłem również w footer i w opisie powinien być button do programu (tak było na yt co oglądałem) ale pustka nic nie ma... zapłaciłem ok 700zł a tu nie działa ... macie jeszcze jakieś pomysły ? wgrywałem ręcznie i automatycznie mam wersje prestashopu kompatybilną z wersją modułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frycus22 Posted May 25, 2021 Author Share Posted May 25, 2021 Tutaj gdzie próbuje wgrać Creative Elements posiadam presta w wersji 1.7.6.7 (ściągnąłem instalkę ze strony presty pod tą wersję) Co ciekawe mam drugi sklep na presta w wersji 1.6.1.11 ściągnąłem wgrałem i działa ... I teraz kminię o co chodzi, że na wersji 1.7.6.7 nie chce działać :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 6 hours ago, frycus22 said: Tutaj gdzie próbuje wgrać Creative Elements posiadam presta w wersji 1.7.6.7 (ściągnąłem instalkę ze strony presty pod tą wersję) Co ciekawe mam drugi sklep na presta w wersji 1.6.1.11 ściągnąłem wgrałem i działa ... I teraz kminię o co chodzi, że na wersji 1.7.6.7 nie chce działać Podeślij na pw. Zainstaluje a 1.7.6.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frycus22 Posted May 26, 2021 Author Share Posted May 26, 2021 moduł Creative Elements nie działa pod wersją 1.7.6.7 już ogarnięte ,.... zainstalowałem do najnowszej wersji jeszcze raz i działa można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts