Miekki Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Jakiś czas temu zniknęły mi ikony z lewego górnego rogu wyszukiwania, moje konto oraz koszyka. Jak dodaje produkt do koszyka to pojawia się niewielka ikona z ilością produktów ale nie dalej nie widzę pozostałych. adres strony http://colyfine.com Bardzo proszę o pomoc, bo nie mogę nic znaleźć w internetach na ten temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Prawdopodobnie jest usunięta lub w jakiś sposób zablokowana czcionka FontAwesome przez co ikony się nie wyświetlają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Miekki Posted May 18, 2021 Author Share Posted May 18, 2021 Mógłbyś mnie naprowadzić jak się z tym uporać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Edytowane były pliki tpl na serwerze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Miekki Posted May 18, 2021 Author Share Posted May 18, 2021 Doklejany tylko kod Tag manager. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Do pliku head.tpl? Tam powinien być kod odpowiedzialny za ładowanie tej czcionki a nie widać go w źródle strony więc albo jest usunięty albo masz jakiś znacznik nie domknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Miekki Posted May 18, 2021 Author Share Posted May 18, 2021 Tak do head.tpl. Dzięki z naprowadzenie. Jak dojadę do domu to sprawdzę 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Miekki
Jakiś czas temu zniknęły mi ikony z lewego górnego rogu wyszukiwania, moje konto oraz koszyka.
Jak dodaje produkt do koszyka to pojawia się niewielka ikona z ilością produktów ale nie dalej nie widzę pozostałych.
adres strony http://colyfine.com
Bardzo proszę o pomoc, bo nie mogę nic znaleźć w internetach na ten temat.
6 answers to this question
Recommended Posts