[email protected] Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 Witam, mam problem z modułem : https://addons.prestashop.com/pl/produkty-serwisach-spolecznosciowych/50291-prestashop-facebook.html#specifications po zainstalowaniu modułu, strona główna sklepu się nie ładuję.Sprawdzając w konsoli F12 - brak jakichkolwiek informacji. Jak wyłączę moduł wszystko wraca do normy. Miał może ktoś podobny problem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 Zaktualizuj ten moduł do najnowszej wersji oraz zaktualizuj moduł prestashop account ponieważ mają między sobą powiązania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted May 17, 2021 Author Share Posted May 17, 2021 Jest najnowsza wersja, prestashop account również. Jakieś inne pomysły ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 Włącz tryb debugowania i zobacz czy pojawiają się komunikaty błędów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestaGuru.pl Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 jeżeli problem nadal występuje chętnie pomogę w ramach naszego programu wolontariatu ( pomoc bezpłatna dla użytkowników forum PrestaShop.com - PL ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted May 18, 2021 Author Share Posted May 18, 2021 W trybie debugowania takie błędy wyskoczyły: PrestaGuru.pl - dziękuję za propozycję pomocy, chętnie skorzystam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Moduł PS Facebook masz w wersji 1.9.1 i moduł Konto PrestaShop w wersji 4.0.0 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted May 18, 2021 Author Share Posted May 18, 2021 (edited) Dokładnie, chciałem aktualizować ale dostaję info, że wersje modułów są aktualne. Edit: a jednak PS Facebook 1.9.0 Edited May 18, 2021 by [email protected] (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Zaktualizuj do 1.9.1 i zobacz wtedy czy działa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted May 18, 2021 Author Share Posted May 18, 2021 Zrobiłem tak: Usunąłem moduł PS Facebook z presty, pobrałem na dysk ze strony z addonami całkiem inną wersja ! 1.8.0. Ponownie zainstalowałem i działa. Wygląda na to, że problem wyniknął przez złą wersje modułu jaką zainstalowałem będąc w zakładce Katalog. Problem rozwiązany dzięki za pomoc 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts