mirekch65 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Witam, Przestała mi działać strona główna. Niestety nie wiem od kiedy, ale obawiam się, że problem trwa od jakiegoś czasu. Prawdopodobnie "jechałem na ciasteczkach" i nie zauważyłem tego, zwróciłem na to uwagę dopiero dzisiaj. Ostatnio wprowadzałem sporo produktów, i wolałbym tego nie stracić. Zależy mi też na historii zamówień, a ostatnio nie robiłem kopii. Tryb debugowania "wysypał" sporą listę błędów. Wolałbym sam nie grzebać, ponieważ nie czuję się na tyle mocny. Proszę o pomoc (może być płatna) Sklep apopo pl Presta 1.6.1.18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Wejdź w zakładkę Zaawansowane > Wydajność i wyłącz cache oraz minifikacje plików, zapisz i wyczyść pamięć podręczną następnie zobacz czy coś się zmieniło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirekch65 Posted April 18, 2021 Author Share Posted April 18, 2021 Dzięki za sugestię, ale to byłoby zbyt proste. Takich metod już oczywiście próbowałem. Wygląda na to, że posypały się CMSy. Podobno jest też jakiś wewnętrzny problem na hostingu (wersja PHP 7.1 podobno nie działa jak wersja 7.1 tylko jak 8.0). Znalazłem kogoś, kto próbuje mi to ogarnąć odpłatnie. Chyba wszystko idzie w dobrym kierunku. Tak, czy inaczej dzięki za zainteresowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirekch65 Posted April 20, 2021 Author Share Posted April 20, 2021 Jednak nie udało się rozwiązać problemu. Czy ktoś chciałby podjąć wyzwanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts