Jump to content

Edit History

kosteckis

kosteckis

20 hours ago, endriu107 said:

Co to zmieni jak tu jest brak podstawowej wiedzy na temat działania stron internetowych więc inny skrypt i to płatny będzie jeszcze gorszym rozwiązaniem w sensie na pewno droższym a niekoniecznie funkcjonalnie leszym. Tutaj widać błędy od samego początku czyli od wybrania serwera pod sklep, poprzez brak elementarnej wiedzy połączeń z bazą danych a teraz z ustawieniem domen. Nie jest to wiedza tajemna i wszystko można wygooglać. Wydaje mi się że jak już doszedł do tego momentu to po drodze się czegoś nauczył i ta wiedza zostanie na przyszłość dobrze wykorzystana. Każdy z nas kiedyś zaczynał i szło nam różnie, z doświadczenia wiem że to tylko kwestia odpowiedniego przygotowania się do tematu później jest łatwiej.

Poza tym na temat "obsługi" systematycznie publikuje wideo poradniki na YT.

Gdzie w takim razie proponujesz serwer zeby było ok? , cała sprawa zaczeła sie jak w gotowym sklepie z działającymm jak należy zawiodło przeniesienie na domene głowną, czy jakas wersja presty jest bardziej stabilna?.

Będę wdzięczny za pomoc, dziękuje i pozdrawiam S

kosteckis

kosteckis

20 hours ago, endriu107 said:

Co to zmieni jak tu jest brak podstawowej wiedzy na temat działania stron internetowych więc inny skrypt i to płatny będzie jeszcze gorszym rozwiązaniem w sensie na pewno droższym a niekoniecznie funkcjonalnie leszym. Tutaj widać błędy od samego początku czyli od wybrania serwera pod sklep, poprzez brak elementarnej wiedzy połączeń z bazą danych a teraz z ustawieniem domen. Nie jest to wiedza tajemna i wszystko można wygooglać. Wydaje mi się że jak już doszedł do tego momentu to po drodze się czegoś nauczył i ta wiedza zostanie na przyszłość dobrze wykorzystana. Każdy z nas kiedyś zaczynał i szło nam różnie, z doświadczenia wiem że to tylko kwestia odpowiedniego przygotowania się do tematu później jest łatwiej.

Poza tym na temat "obsługi" systematycznie publikuje wideo poradniki na YT.

Gdzie w takim razie proponujesz serwer zeby nie było ok? , cała sprawa zaczeła sie jak w gotowym sklepie z działającymm jak należy zawiodło przeniesienie na domene głowną, czy jakas wersja presty jest bardziej stabilna?.

Będę wdzięczny za pomoc, dziękuje i pozdrawiam S

• Create New...