Jump to content

Edit History

Karolinaplok

Karolinaplok

EDIT: doprecyzowała problem 

Cześć!
posiadam sklep na subdomenie, na którym zablokowana jest opcja rejestracji (konta zakładam sama dla konkretnych klientów). 
Przekazując link do sklepu, (nawet na podstronę logowania) bardzo dużo osób ma problem z logowaniem, pokazuje komunikat o błędnych danych. Problem występuje tylko na mobilu. 

U mnie logowanie działa bez problemu, u osób którym przekaże link nie,  Czy wiecie co może być przyczyną? 

Karolinaplok

Karolinaplok

Witajcie

posiadam sklep na subdomenie, na którym zablokowana jest opcja rejestracji (konta zakładam sama dla konkretnych klientów). 
Przekazując link do sklepu, (nawet na podstronę logowania) niektórzy mogą się zalogować, niektórzy nie. i na komputerze i na mobile. 
Zazwyczaj po przejściu w link, przekierowuje na domenę główną. 
U mnie logowanie działa bez problemu, u osób którym przekaże link nie,  Czy wiecie co może być przyczyną? 

Karolinaplok

Karolinaplok

Witajcie

Przekazując link do sklepu, (nawet na podstronę logowania) niektórzy mogą się zalogować, niektórzy nie. i na komputerze i na mobile. 

• Create New...