Jump to content
  • 0

Problemy z logowaniem na mobile

Karolinaplok

Question

EDIT: doprecyzowała problem 

Cześć!
posiadam sklep na subdomenie, na którym zablokowana jest opcja rejestracji (konta zakładam sama dla konkretnych klientów). 
Przekazując link do sklepu, (nawet na podstronę logowania) bardzo dużo osób ma problem z logowaniem, pokazuje komunikat o błędnych danych. Problem występuje tylko na mobilu. 

U mnie logowanie działa bez problemu, u osób którym przekaże link nie,  Czy wiecie co może być przyczyną? 

Edited by Karolinaplok (see edit history)

13 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Dodam, że domena: www.hodowcy.balticapets.pl oraz balticapets.pl jest taka sama. DNS odzwierciedlają obie strony tak samo. I może tutaj pojawia się problem, że jak ktoś wejdzie z subdomeny to np jest błąd a normalnie po domenie już błędu nie ma. Pytanie jaki adres główny sklepu masz ustawiony w backoffice / ewentualnie wejdź do bazy SQL

Edited by KamikStudio (see edit history)

• 0

Na pewno wszystko jest ok wprowdzone. 
no widzisz, własnie tu występuje błąd bo pomimo dobrze skonfigurowanej poczty, dobrych haseł nadal nie można się zalogować w tą subdomenę 

konto poszło na głowną domenę a tam problemu nie widziałam - występuje tylko na subdomenie 

• 0
5 minutes ago, Karolinaplok said:

Na pewno wszystko jest ok wprowdzone. 
no widzisz, własnie tu występuje błąd bo pomimo dobrze skonfigurowanej poczty, dobrych haseł nadal nie można się zalogować w tą subdomenę 

konto poszło na głowną domenę a tam problemu nie widziałam - występuje tylko na subdomenie 

Mimo tego, że wchodzę na subdomene to i tak kieruje mnie na domene główną. Tu nie ma błędu. Tak są ustawione DNS. Pytanie czy subdomena i domena skierowana jest na ten sam katalog na serwerze? Czy masz oddzielne? (w co wątpie). Zakładam, że to działa na zasadzie multistore?

Efekt ma być taki, że logowanie występuje tylko po subdomenie? hodowcy?

Jak chcesz możemy połączyć się o 16:30 na meeta z współdzieleniem ekranu, przedzwoń do mnie (w stopce numer)

Edited by KamikStudio (see edit history)