Jump to content

Eroare: se modifica singur stadiul comenzii si se retransmite email

Recommended Posts

Buna ziua forumisti,

Am o situatie bizara. Se reactualizeaza singur statusul in cazul platilor cu mobilPay si se retrimite email. La unii utilizatori zilnic, la unii la doua zile sau randomizat. Daca schimb stadiul comenzii a doua zi se schimba singur la loc si iar se trimite email. Am facut upgrade la noul modul mobilpay si se pare ca nu se opreste.

Vreo idee?

Multumesc.

Salutare,

E o problema comuna cu modulul mobilpay, a aparut recent totusi. Din ce am reusit sa-mi dau eu seama, API-ul mobilpay trimite info catre site precum ca s-a facut plata, dar face asta de mai multe ori. Solutia este implementarea unei verificari in controller-ul de mobilpay, care sa nu mai modifice statusul comenzii daca deja s-a trecut prin "Plata acceptata"

Pai cum e cu modulul asta. La inceputul lui ianuarie a facut probleme versiunea originala. Apoi am achizitionat modului refacut. De ceva timp cei de la mobilPay au pus un modul nou si l-am instalat pe acela. Problema este ca la platile din ianuarie si la cele de acum (dupa ce am instalat noul modul original) separe ca nu se intimpla nimic. Se pare ca se intimpla in continuare pentru platile din intervalul 17.01 - 01.04. foarte ciudat.

Si cam ce ar trebui sa verific?