c64girl Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 (edited) Teraz mam kwadraty z teksturami jest ich ok 60 sztuk. Gdy zrobię przecenę kombinacji klient musi klikać w każdą kombinację aż natrafi na tą która jest aktualnie w przecenie. Niestety presta w żaden sposób nie pogrubia kwadratów w promocji czy tez nie dodaje informacji na stronie produktu która kombinacja jest w promocji nie znalazłem też żadnego modułu w necie. Jeden moduł który udało mi się znaleźć to na stronie mypresta.eu ale niestety nie odpowiada mi forma wyświetlania. Przy 60 teksturach scrollowanie na komórce jest trochę upierdliwe a przeskakiwanie przez tekstury klikając 1,2,3,4 strona tez odpada. Więc pytam się może ktoś ma jakieś rozwiązanie zmianę kodu / moduł aby kwadraty w których jest tekstura pogrubiały się lub widniało na nich nałożone słowo przecena. Jeszcze lepszym pomysłem by było zrobić moduł który automatycznie by wszystkie produkty które są w promocji jak i produkty które maja promocję w atrybutach wrzucał w wybrany przez nas katalog np. "wyprzedaż" w efekcie kupujący widział by dokładnie co jest w promocji i nie musiał latać po stronie w poszukiwaniu tych promocji. Tym samym zaoszczędzili byśmy czasu na przypisywanie promocyjnych produktów do kategorii bo robiło by się to z automatu. Edited April 8, 2021 by c64girl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Presta w standardzie wszystkie produkty z obniżką ceny umieszcza w zakładce promocje. Chyba nigdy nie sprawdzałem czy atrybuty w tym miejscu zwracają informacje o obniżce, jeśli tak to da się zmodyfikować wyświetlanie tak aby dodać dowolny wyróżnik dla takich opcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c64girl Posted April 8, 2021 Author Share Posted April 8, 2021 2 minutes ago, endriu107 said: Presta w standardzie wszystkie produkty z obniżką ceny umieszcza w zakładce promocje. Chyba nigdy nie sprawdzałem czy atrybuty w tym miejscu zwracają informacje o obniżce, jeśli tak to da się zmodyfikować wyświetlanie tak aby dodać dowolny wyróżnik dla takich opcji. Wiem, ale nie widać tam który z atrybutów jest w promocji. Musisz wejść w produkt i wtedy klikać na atrybuty (te kwadraciki) aby zobaczyć który ma zniżkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
c64girl Posted April 8, 2021 Author Share Posted April 8, 2021 6 minutes ago, endriu107 said: Presta w standardzie wszystkie produkty z obniżką ceny umieszcza w zakładce promocje. Chyba nigdy nie sprawdzałem czy atrybuty w tym miejscu zwracają informacje o obniżce, jeśli tak to da się zmodyfikować wyświetlanie tak aby dodać dowolny wyróżnik dla takich opcji. Na front-end niestety nie widać zmian w kodzie atrybutu po dodaniu do promocji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts