cadourip Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 (edited) Salut! Am versiunea 1.6.1.24 si as vrea sa fac aupgrade la 1.7 ultima. Tin minte de data trecuta de cand am facut upgrade ca am facut cu modulul 1 click upgrade Problema este ca atunci cand vreau sa configurez modulul/sa fac upgrade am urmatorul mesaj: Felicitari, utilizeaza deja cea mai noua versiune disponibila! Versiunea ta de PrestaShop: 1.6.1.24 Latest official version for minor channel.: 1.6.1 stable - (1.6.1.24) Nu ar trebui sa arate ca exista versiunea 1.7.... ? Precizez ca versiunea modulului 1 click upgrade este 4.12.0 Ma poate cineva ajuta? Multumesc! Edited April 8, 2021 by cadourip (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Upgrade-ul la 1.7 nu se face prin One-click upgrade, ci prin instalarea unui Prestashop 1.7 fresh + migrare de date Link to comment Share on other sites More sharing options...
cadourip Posted April 8, 2021 Author Share Posted April 8, 2021 Multumesc pentru raspuns, ideea e ca am incercat acum cateva zile si acel modul imi dadea voie sa fac upgrade la 1.7.7 Problema a fost ca s-au sters oarecum link urile, nu mai erau produsele pe site. Din cate stiu asta afecteaza cautzrile pe motoarele de cautare. Probabil din cauza asta ca nu a fost acea migrare de date .. Cat de dificil ar fi sa fac aceasta migrare de date? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Foarte dificil pentru cine nu stie cum, si foarte simplu pentru cine a mai facut asta si stie cum. Iti recomand sa iei legatura cu un programator care a mai facut asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
cadourip Posted April 8, 2021 Author Share Posted April 8, 2021 Am inteles .. cunosti pe cineva care ar putea sa-mi faca acest upgrade? Ideea e ca vreau ca site-ul sa fie functional pe ultima versiune de prestashop. Sa aiba toate produsele, categoriile, sa nu se piarda link urile, etc. Cat ar costa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiestaZero Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 (edited) 2 hours ago, cadourip said: Am inteles .. cunosti pe cineva care ar putea sa-mi faca acest upgrade? Ideea e ca vreau ca site-ul sa fie functional pe ultima versiune de prestashop. Sa aiba toate produsele, categoriile, sa nu se piarda link urile, etc. Cat ar costa? Salut, te pot ajuta eu, astept email pe [email protected]. Edited April 8, 2021 by FiestaZero (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts